Szerintetek valódi emberek nyernek a lottón?
Figyelt kérdés
sokszor eszembe jut amikor az 5-ös vagy a 6-os lottón 1 milliárd felé közelít a nyeremény, hogy tényleg megnyeri valaki vagy "állambácsi" nyeri el az emberek pénzét.
Szerintetek?
2010. szept. 14. 07:47
1/5 anonim válasza:
Igen! Van egy ismerősöm aki nyert. Kb 4milliót és kb 2hét alatt elköltötte és most tele van adóssággal hitelel amit nem tud fizetni. Elment az esze a pénztől. El kell adnia most a laptopot a tv-t amit vett stb stb.
2/5 anonim válasza:
Nekem az a gyanús,hogy már többször előfordult,hogy amikor a legnagyobb összeget megnyerte valaki,akkor soká nem került elő a nyertes.Gyanús ez az egész nagyon...Ezért nem is lottózok.
3/5 anonim válasza:
"A lottó a gyenge matekosok önkéntes adója."
Asszem Svédországban volt az, hogy kétszer egymás utáni héten ugyanazokat húzták ki! Pedig az még nem is MO.
4/5 A kérdező kommentje:
Én kisebb nagyobb megszakításokkal 3 éve lottózom, de már én is felfigyeltem arra,nagyobb nyereménynél mindig nehezen kerül elő a nyertes. Állítólag már olyan is volt, hogy nem is jelentkezett. Nekem az is gyanús amikor tök sokáig nem nyeri meg senki a telitalálatot, aztán meg 2x, 3x egymás után.?
Köszönöm mindekinek aki megosztotta a véleményét, de még szívesen olvasnék több hozzászólást is.
2010. szept. 15. 07:55
5/5 KÁELEF válasza:
Azt sem tudhatjuk hogy a nyertesek valóban azok e vagy csak eljátszák a szerepüket. Szerintem a milliárdos nyereményeknél nincsenek nyertesek, eltűntetik azokat a pénzeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!