Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szi. AsztoK, hosszú lesz?

Szi. AsztoK, hosszú lesz?

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le mit csináljak? Vagy csak véleményt, nem sértődöm meg ha azt írjátok velem van gond.Először is kezdeném azzal, hogy ha van az olvasók/válaszolók között pszichológus vagy ilyesmi az írja le hogy ő az köszö.nöm.A pszichológust azért írtam mert nem szeretném hogy szüleim tudják ezeket a gondjaim és hogy valaki hozzáértővel tudjak erről beszélni akár emailben is.'3 éves lány vagyok, tulajdonképpen sokaknak ezek csak "gagyi tiniproblémáknak tűnnek" de nekem közel sem az.Bár az is lehet gond hogy rossz helyen lakunk.Már 3.-os korom óta utálok,nem bírok itt élni.Nagyon szeretnék elköltözni de anyagi állapotunk miatt erre nincs lehetőség.A gondom nem az hogy nem tudok beilleszkedni mert végül is vannak "barátaim"De pl most is ki vagyok közösítve mert nem nézem az X-faktort.Csúfolnak, piszkálnak löködnek, a hajam tépik, beszólogatnak stb. emiatt.Mivel falu megvan a saját stílusuk és sokan hallgatnak cigányzenét.Én nemigazán kedvelem ezeket a zenéket és azért is ki vagyok sokszor közösítve mert mást hallgatok.Igazából valamivel érettebnek gondolom magam náluk de a fölöttünk lévő osztály is ilyen.Úgyhogy nem igazán tudok itt idősebbekkel lenni.A lányok már 12 éves koruktól elk.rrvultak, de tényleg ismerek olyat aki nem szűz és még csak 14 olyat aki 12 de már volt 3-mas smárban vagy mi az.Azért se bírnak mert még nem pasizom.Ma meg azért is le lettem szólva, mert szünetbe beszélgettünk és Justin Bieberről beszéltek a lányok (én őt se bírom) és mondtam hogy tegnap azt olvastam hogy bisex de szerintem nem igaz.A "legjobb barátnőm erre mindenkinek az mondta hogy én azt állítom hogy JB. bisex.Ma is egész nap piszkáltak :(.Jah bár ez vehető le az eddigi sorokból nem vagyok azaz ember akit pl. a filmekben mindig piszkálnak senki nem bírja satöbbi mert vannak jó pillanattok mikor jó velük lenni bár ez nem valami sűrün fordul elő.Aztán mondtam a barátnőmnek hogy szerintem nem bi csak ezt olvastam,Erre ő lekiabált hogy fogjam be, szerintem mindenki bi.Erre mindenki kinevetett.És amit írtam hajtépkedés löködés stb.Az is zavar hogy már észre vettem hogy a többieknek is nő a szőr a hónajukon és hogy van aki szőrtelenít (én is) még is mindenkit azzal csúfolnak hogy de gáz hogy szőrös.A múltkor az egyik lányt a sírásig cikizték vele és én megkérdeztem hogy miért nem szőrtelenít kell-e neki borotva.Erre ő azt válaszolta hogy nem mert kicsi hozzá és hogy inkább azért csúfolják hogy szőrös mint hogy azért hogy szőrtelenít.(ja azért is csúfolnak ha szőrös és azért is ha szőrtelenítesz)Már nem bírom köztük.Tulajdonképpen amit írok semmi de ez mindig így van ha bánt valami azt mindig tudod de mikor mondani kell eszedbe sem jut.Rosszabbakat szoktak tényleg nagyon és rosszul érzem magam közöttük.Este alváskor már sokat sírok emiatt szinte végigsírom az egész éjszakát.Azt terjesztik rólam hogy milyen pletykás vagyok pedig eddig még 1 titkot sem mondtam el esküszöm.A múltkor beszélgettünk és volt 1 titok(pletyka) és azt mondta a lány hogy nekem nem mondja el (de a többi lánynak már elmondta)mert a múltkor is elmondta hogy x és c járnak.Én? Én mondtam el mikor nem is tudtam ezt?Befejezem az írást bocsánat hogy hosszú lett de jobban érzem magam hogy leírtam de még tudnék írni...:( remélem kapok segítséget azzal a tanáccsal hogy mit csináljak kös.zönöm előre is.
2010. szept. 13. 22:54
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
13 nem '3
2010. szept. 13. 22:55
 2/21 anonim ***** válasza:
Ha falu akkor szerencséd van, még egy évet kell kibírnod, és mész gimibe, szakközépbe, vagy éppen amibe, az meg máshol lesz. Lesz kolesz. Hülyék mindenütt vannak lehet nem oldaná meg a költözés sem a gondod. Azt mondom végy egy nagy levegőt és bírd ki ezt az egy évet. Beszéld meg a dolgot a szüleiddel, hogy baszogatnak, és hogy nem szereted. Majd ők benned tartják a lelked, melletted fognak állni. Aztán majd a koleszos évek jobbak lesznek. Egy fokkal értelmesebbek az emberek, plusz több ember fog körülvenni, nagyobb szabadság, több lehetőség megválogatni a barátaidat. Addig is kitartás.
2010. szept. 13. 22:59
 3/21 A kérdező kommentje:
hát igazából 2 év még csak 7.-es vagyok,de szüleimnek nem akarom mondani 3-4.ig ezt fújtam és leb.asztak hogy miért panaszkodom ennyit.:(
2010. szept. 13. 23:04
 4/21 A kérdező kommentje:
jah amúgy tényleg kösz, bocsi ez lemaradt...
2010. szept. 13. 23:05
 5/21 anonim ***** válasza:
2010. szept. 13. 23:11
 6/21 A kérdező kommentje:
nem én írtam,meg ő 14 éves én csak 13 :)
2010. szept. 13. 23:13
 7/21 A kérdező kommentje:
jah nem bocsánat, tovább olvastam és 15 éves.
2010. szept. 13. 23:18
 8/21 anonim ***** válasza:
messze van a másik legközelebbi suli? lehet, hogy jobb lenne átmenni. inkább a koránkelés mint ez. kitartást!
2010. szept. 13. 23:45
 9/21 A kérdező kommentje:
köszönöm 2 év azt már kibírom így is amúgy a másik legközelebbi suliba már járnak innen szintén ilyen emberek inkább nem megyek át...
2010. szept. 13. 23:46
 10/21 anonim ***** válasza:
csak kíváncsiságból: melyik középsuliba akarsz menni?
2010. szept. 13. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!