Elfelejtettem a facebook fiókom minden adatát telefonszám,jelszó konkrétan mindent:D hogyan tudnám visszaállitani?
Hány telefonszámod és email címed van??
Nagyon gyanús, hogy rosszban sántikálnál inkább.
Egy régi facebook fiókomat akarom visszaállítani
Méghogy rosszban sántikálokxd
Bocsi, csak tényleg elég gyanús, hogy nem emlékszel a telefonszámodra. Ha drog diller vagy és minden hónapban új számod van akkor teljesen megértem. De nekem is ez a mostani a második telefonszámom, de mind a kettőt tudom fejből. Nem is ismerek olyat aki a telefonszámát ne tudná fejből, így ami eddig volt neki azokat is tudja.
Hogy van 20 email címed és nem tudod melyikkel regisztráltál az oké, de telefonszámot sem?? Jelszót sem?? Semmit sem??
Ez tényleg az a kategórás dolog, mintha fel akarnád törni valaki fiókját. Még abba tudnék is segíteni, hogy milyen email címet használj, bárkiét meg lehet mondani könnyen akinek látom a profilját.
De ilyenben segédkezni nem lenne etikus.
Valamint ha nem tudod a belépési kódokat úgy se érsz vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!