Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Állítsak karácsonyfát?

Állítsak karácsonyfát?

Figyelt kérdés
Nagy pazarlásnak tartom, hogy évekig nevelgetnek egy kis élőlényt, hogy aztán elpusztítsák, két hétig bámulják, majd kidobják...
2008. dec. 16. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan állíts- de ne igazi fenyőből.

Elég csak egyszer beruházni, utána évekig jó. Manapság már nagyon szépeket lehet venni.

Vagy vegyél cserepeset, amit aztán valahová ki lehet ültetni!

2008. dec. 16. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Akkor te hust sem eszel peldaul? Ennyi erobol egy jo csomo dolgot megvonhatna magatol az ember.

Allitsal mufenyot, vannak mar szinte igazinak latszok is, nem ocskara gondolok. Lehet hogy egy kicsit dragabb, de gondold el mennyi ideig eleg!

2008. dec. 16. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Nekünk műfenyőnk van, pont ezen okokból :) De már évek óta :D Ha nagyon unjuk, akkor veszünk másikat. Manapság már olyan szépeket lehet kapni... pld. olyat, amelyiknek az ágai végei fehérek, mintha hó lenne rajta. Stb. stb. És az ára sem olyan szörnyű!
2008. dec. 17. 07:28
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Ha a greenpeace tagja vagy, akkor semmi féleképp ne állíts élő fát, inkább műfenyőt! :)
2008. dec. 17. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

mi is mindig gyökereset vettünk, és karácsony után kiültettük. aztán amíg még nem nőtt nagyra, utána években még behoztuk párszor. amikor nagyobb lett, vettünk még egy gyökereset, és ugyanúgy csináltuk mint az előzővel.

én ezt tartom a legjobb megoldásnak, ha van az embernek kertje, és tudja hova tenni utána.

lakótelepen, nagyvárosban viszont a műfenyő a gazdaságosabb, viszont az már más kérdés, hogy szerintem nem hozza vissza úgy a hangulatot, mint az élő.

kivágottat viszont sose vennék.

2008. dec. 18. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy vegyél egy fenyőágat,és csinálj ikebanát!
2008. dec. 18. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
nekünk is már vagy 3. éve..nem is, 4. éve lesz műfegyőnk, bár, mióta lehagytam(1.5 méteres, én meg 1.7 vok ^^") nem olyan jó buli, idén egy 2 métereset kérekXDde szó mi szó, megéri a műfegyő, apu fintorgott, decsak a szag miadt, de azt póroltuk:D
2009. okt. 8. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!