Milyen olcsó, de azért minőségi cigit ajánlotok Dohányboltból?
Ez kb olyan kérdés,hogy melyik sz.r az ami sz.r,de nem büdös.
Vagy büdös vagy nem sz.r.
Mondd mar mi a jo a cigiben?
Kevesebb penzt akarsz?
Szerintem koncentráljunk a kérdésre. A kérdező nem azt kérdezte, hogy jó dolog-e dohányozni. Nem is azt, hogy rákkeltő-e. A kérdés ez volt: "Milyen olcsó, de azért minőségi cigit ajánlotok Dohányboltból?"
A válasz: nincs olyan, hogy olcsó és jó cigi. A jó cigi nem olcsó. Az olcsó cigi nem jó.
Köszönöm a tájékoztatást, de én is tökéletesen tisztában vagyok a dohányzás negatív hatásaival, és szerintem mindenki más is, pont ezért nem értem, miért az az első lépése az embereknek, ha dohányzásról van szó, hogy előadást tartsanak témánk egészségkárosító hatásáról. Már általános iskolában is kötelező tanagyak, egy kút alján kell éljen valaki, hogy ne tudjon róluk, pont ezért szerintem nyugodtan eltekinthetünk ezek mantrázásától.
A kérdésemet pontosítva:
A "jót" úgy értettem, ami talán a legkevésbé szemét az olcsóbbak közt. (Igen, tudom, hogy a dohányzás ígyis-úgyis drága, és gyakorlatilag mindegyik szemét, de nem ez a lényeg.)
Az utolsónak pedig köszönöm a lényegre törő, és valóban a kérdéshez kapcsolódó választ. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!