Mire jó, ha foci meccs elött vagy után verekednek a szurkolók?
Szurkolókról szó nincs, - sokkal inkább van szó hordákba verődött csürhékről, - amelyeknek tagjai olyan primitívek, hogy a hírük hallattán az előemberek is "beadják a felmondásukat".
A szurkoló sporteseményeket kísér figyelemmel - akár élőben, akár a mozgó-, vagy írott médián keresztül, és ha módja van rá, akkor a kedvenc sportolóit biztatja jó teljesítményre. Az általad említett"emberek" nem sorolhatóak az ember kategóriába, - mert sok mindenhez van közük, ami nem békés, de sporthoz semmi. -És még fizetnek is ezért, - ez a "szint"!
Speciel, elítélem, hogy 2010 -ben, Magyarországon nem lehet békességgel végig mennie az utcán egy olyan embernek, aki a kedvenc sportolójának, csapatának szimbólumát hordozza magán, magával.
Engem, - nem tudom, miért, - de nem zavar, ha a mellettem elhaladó ember más csapat sportteljesítményében, csapatszellemében lát fantáziát, mint - mondjuk - én.
Lehet, hogy bennem van a hiba... "Maradi" vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!