Ez hülye kérdés lesz de egy nagyon picit teltebb lány valahogy tudd úgy alakos képet lonni hogy nem látszik annyira hogy súlyosabb?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 22:34
1/4 anonim válasza:
Fekete ruha esetleg, vagy ilyen függőleges csíkos. De nem hiszem, hogy a megtévesztésnek van értelme, még ha nem is photshopról beszélünk. Mindenki fogadjon el, ha nem tetszik nekik leléphetnek. Viszont te is vagy fogadd el magad, vagy változtass magadon. A képekkel való varázslásnak nincs értelme.
2/4 anonim válasza:
Egyszer egy lány hasonlót csinált velem: 15 évvel régebbi képet tett ki.
Nem ismertem meg a találkozón, elmentem mellette.
Te ne csinálj ilyen hülyeséget.
HA "nagyon picit teltebb" vagy, az senkit nem zavar.
HA viszont kövér disznó vagy, akkor ne csak akarj soványnak látszani, hanem tegyél is érte!
3/4 anonim válasza:
Hát én azt figyeltem meg, hogy többen felülről fotózzák magukat, úgy vékonyabbnak tűnnek.
4/4 anonim válasza:
Legyél meztelen! Meztelenül minden csaj vonzóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!