Mi a gumikacsa gyakorlati funkciója?
Mr.Bean elmaradhatatlan kelléke a fürdőkádban..
:)
Nyah, érdekelt, hogy ki mit gondol és ki mit tud válaszolni egy ilyen kérdés láttán, de egész jó válaszokat kaptam. :)
1. válaszoló: Éljen Mr. Bean! :D
2. válaszoló: Ez egy tökéletes válasz, szerintem. Mert ez valóban egy gyakorlati funkció.
3. válaszoló: A szimbólumos, átalakult jelentéses dologgal egyet értek. Na meg hogy dísz. :) Egy csomó tök jó, "fullextrás" gumikacsát láttam a neten, amik azért inkább dísznek minősülnek. :D
4. válaszoló: Ezt a választ tényleg köszönöm! Mert érdekes és erről még nem hallottam.
5. válaszoló: Ez a válasz meg akaratlanul is megtetszett. :D Pont olyan, mintha az egyik osztálytársam mondta volna. XD Kiírtam személyes üzenetnek msn-en, nem baj? :DDDD
Nos... így a végén köszönöm mindenkinek, aki ilyen későn képes volt ilyen jókat írni! :D Ment a "zöld kezecske" mindenkinek, lol. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!