Lehetséges, hogy tényleg valami paranormális dolog van a
háttérben, vagy csak véletlen?
Figyelt kérdés
Van egy visszatérő álmom, és megtudtam, hogy az álmomnak valóságos háttere van, és számomra idegen emberekről szól, akikhez úgymond semmi közöm, és akiket nem ismerek. Kezdek beparázni, mert ezek az emberek már nem élnek. Ha van valaki, aki találkozott már hasonló dologgal, az írjon nekem.
2008. dec. 16. 19:06
1/8 anonim válasza:
Én hiszek az ilyen dolgokban,lehet rajtad keresztül akar vaki-valakinek üzenni,én is álmodtam meg dolgokat de ezek VELEM történtek és nagyon furcsa volt átélni azt ami álmomban már egyszer megtörtént velem.Vannak az interneten ilyen oldalak ahol hozzád hasonló történeteket mesélnek az emberek meg még rémísztőbbet.Paranormál vagy álomfejtés a googlébe és már olvashatsz is.Érdekes dolgokat fogsz találni.
2008. dec. 18. 01:01
2/8 anonim válasza:
-.-
2008. dec. 20. 21:25
3/8 anonim válasza:
én meg nagyon sokáig azt álmodtam, hogy a halál itt van a szobámban, mindenféle alakokban vagy történésekben..
tudniiliik nekem 12 évesen meghaét egy barátnőm.. elis kellett mennem orvoshoz most ezt nem azért mondom h neked is elkell menni csak mondom h velem mi volt:)
2009. jan. 4. 15:27
4/8 anonim válasza:
Álmodban sokkal könnyebb felvenni a halottakkal a kapcsolatot illetve nekik is könnyebb kapcsolatba kerülni veled. Ha az álmod élénk valóságszerű akkor biztosan erről van szó.
Lehet úgy ahogyan előttem írták hogy valamit szeretnének Tőled. Tudd meg mit.
Az is lehet hogy csak ittragadt lelkek. Talán azt sem tudják hogy meghaltak (lehet hogy hülyén hangzik de pont mint a Hetedik érzékben). Ha erről van szó akkor nagyon kedvesen és nagy szeretettel mutasd meg nekik az utat.
Ilyen főként akkor fordul elő ha hirtelen haltak meg.
Persze más okok is lehetnek de ez a kettő a leggyakoribb.
2009. júl. 27. 20:15
5/8 anonim válasza:
egyszer elestem a bringammal es agyrazkodast kaptam xD de ez nem nagyon lenyeges hanem utana mar nagyon sokszor azt almodtam hogy elesem a bringammal es minen ugy tortenik :| de mar vege szerncsere:)
2009. júl. 27. 20:58
6/8 anonim válasza:
*elestem,*minden
2009. júl. 27. 20:58
7/8 Vikusz2000 válasza:
Velem is már történt hasonló, csak én az elhunyt dédimmel beszélgettem. Utána már nyugodtabb voltam.
2012. szept. 2. 16:26
8/8 Vikusz2000 válasza:
Nekem nem rég halt meg a mamám. Utána egy hétig halottakkal álmodtam. Vagy azt álmodtam, hogy valakim meghalt. az álmomban a mamám megjelent, és mondta, hogy ne aggódjak,meglesz ő a túlvilágon is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!