Háború esetén ugye ez nem lehetséges?
Figyelt kérdés
Ha Magyarországon is háború lenne és menekülni kéne, ugye nem kényszeríthetnek arra hogy repülővel hagyjuk el az országot? Vagy egyáltalán ez a lehetőség neg lenne adva?
Lehetséges hogy hülye kérdés, de életem egyik félelme a repülőn való utazás, és, mivel a szomszédban háború van, elgondolkoztam rajta és megijedtem.
2022. márc. 5. 15:19
1/8 anonim válasza:
SOHA SENKIT NEM KÉNYSZERÍTENEK arra, hogy elhagyja az országot, ezt MINDENKI ÖNKÉNT TESZI, és úgy, ahogy neki tetszik, mehet akár gyalog is.
2/8 anonim válasza:
Adott esetben az életösztön lenne az erősebb.
3/8 anonim válasza:
Ha Magyarországon is háború lesz....idáig olvastam. Nem lesz.
5/8 anonim válasza:
Már sorry, de Oroszország, és Ukrajna éppen háborúban állnak egymással.
Olvastál/hallottál olyan hírt, hogy a civileket erőszakkal menekítik repülőgépek segítségével?
De ha mégis történne ilyen, akkor nem kell aggódnod a repülés miatt, a repülőgépek az elsődleges célpontok a földi elhárításnak.
6/8 anonim válasza:
Egyik országnak sem célja (nem tesz jót neki), ha a polgárai elhagyják az országot, hiszen ezáltal távozik a leendő munkaerő. Főleg nem kényszerítik őket erre.
7/8 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem lesz? Eléggé tartok tőle, és eddig nem sok hasznos infót találtam erről.
8/8 anonim válasza:
#7: Biztos hogy lesz egy menet a rejtőzködő krőzusok és Kína között, de hogy ez katonai lesz-e, az nem 100%. Most kezdték el gyengíteni a krőzusok az oroszokat, hogy megosszák Kína és Oroszország kettősét. A valószínűségét a háborúnak kissé 1/3 fölé teszik a portál egyes olvasói, akik szavaztak a Háború? kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!