A Nivea férfi testápoló krémek miért sokkal drágábbak, mint a nőiek?
Figyelt kérdés
Kötözködéseket megelőzendő csak a kezemre kell, és csak az illata miatt. Férfi kézkrém emberi áron nincs (más).2022. márc. 5. 11:15
1/3 anonim válasza:
Az emberek 99%-át nem érdekli, milyen nemű egy kézkrém. Aztán ott van az az 1%, akinek el lehet adni a kimondottan "férfi" kézkrémet jóval drágábban.
Milyen érzés különlegesnek lenni?
2/3 anonim válasza:
Első, szerintem kevés nő szeret "férfiszagú" kézzel mászkálni, én legalábbis biztos nem. Kérdező: más típusú erre a kereslet. De azt nem értem, mi az, hogy csak az illata miatt kell? Tegyél a kézfejedre fél cseppet az after shave-edből, és máris férfias illata lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy a legtöbbnek valamilyen növény, virág, esetleg méz illata van, de majd akkor keresek valami semlegest.
2022. márc. 5. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!