Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Támadtak már meg galambok?

Támadtak már meg galambok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Viszont volt, hogy majdnem nekem jött egy...Csak kikerültem. Meg olyan is volt, hogy mellém szart az egyik :D Szerencsére kicsit távolabb álltam tőle xD...
2010. szept. 12. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Engem nem, de őt igen: http://www.youtube.com/watch?v=0mXPSDida58

Nagyon kell vigyázni. xD

2010. szept. 12. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Olaszországban voltam anno, a nem tudom már milyen nevű téren, és vagy egy millió galamb volt ott, simán rászálltak az emberre. Meg nem támadtak, de volt egy pár a fejemen, vállamon, hátamon. :D
2010. szept. 12. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmet mindig lesz*rják.xD

Egyszer mentünk át a zebrán és volt körülöttünk egy csomó ember de így is pont őt találták el.xD

Táborban leültünk a röpi pálya mellé mert épp meccs volt. Ott is körbe voltunk véve emberekkel mikor egy hatalmas sirály had repült el felettünk és mikor megláttam őket már készítettem elő a zsepit neki... és tényleg eltalálták.xD

2010. szept. 12. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:

ma 16:45

A Szent Márk térre gondolsz ?

Jaja az fajin, bár már nem nagyon emlékszem, hogy milyen volt:S

2010. szept. 12. 17:25
 6/8 NanoBattery válasza:

Igen és vigyáz, mert az egyik hónukalján van egy Vipera szerű gumibot... !:XD)))

A másik alján meg egy Rambó kés... !:XD)))

2011. aug. 11. 14:49
 7/8 NanoBattery válasza:
Így tudnak ütni-vágni, de ez most tök komoly... !:(
2011. aug. 11. 14:53
 8/8 NanoBattery válasza:

Egyedül a szárnyukra és a karmukkal kell vigyázni, mert azok megsebesíthetik az embert, főleg az ember szemeit a szárnyukkal a karmukkal meg az ember arcát, nyakát, kezeit és karját sérthetik fel. :(

Azaz megkarmolhatják az embert és viszkető esetleg vérző sebet is ejthetnek, de nem azért, mert támadnak, hanem mert megijednek és mentik magukat és menekülnek szerencsétlenek, főleg ha idegen az ember számukra, sosem szabad gyors és hírtelen mozdulatokat tenni egy galambdúcban sem. :(

Szépen, mintha kígyók lennének a földön, és azokat kerülgetnéd ki, úgy kell közlekedni, közöttük, elvégre te vagy a vendég és neked kell alkalmazkodni hozzájuk és nem fordítva. :(

Ha sérülést is okoznak, azt nem szándékosságból teszik, ill. keletkezik, ott azzal van baj, aki megsérült vagy aki megijeszti Őket. :(

Ezzel a repülés közben a sok madár a szárnyuk tollvégeivel esetleg arcon csapnak, de sokkal nagyobb baj az, ha valaki ilyenkor nem csukja be és teszi a szeme és arca elé a kezét, és nem csak ezért… :(

Hanem mert az ilyenkor keltett légörvénnyel a por és egyéb szennyeződés jut az ember szemébe, orrába, így aztán vigyázni kell az ilyen helyen és nem tapsikolva üvöltözve, meg rohangálva kell bemenni, se felnőttnek, se gyereknek közéjük. !:(

2011. aug. 11. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!