Mit kérsz karácsonyra? X'D
Remélem már kigondoltad, mert néhány hónap és eljönxD
JAh:D Kort és nemet is kérek:)
gyah:D
utolsó: ilyen keveset kérsz?? XD nem jönne jól a szüleidtől 5 luxusvilla,??xD
Amúgy én sok mindent szeretnék, de úgysem kapom meg mindet karácsonyra, hanem valamit csak a szülinapomra kapok meg :) szal: kéne sminkcucc, hajvasaló, néhány db. csőnaci, bokacsizma,és néhány póló:)
Digitáblát. *-* Meg memokártyát a mobilomba, és a laptopba új videokártyát.
15/L
vizipipa dohányt szipkákat meg szenet
15 / F
Semmit, - két okból is.
Az egyik az, hogy nem lesz pénzem ajándékozásra, - és illik viszonozni az kapott ajándékokat karácsonykor.
-Ahhoz, hogy készítsek ajándékot, nem vagyok eléggé kreatív.
A másik ok egy tévhit, mely szerint "járandóság" a karácsonyi ajándék, - nem véletlenül szoktam azt a szójátékot elsütni időközönként, hogy "Boldog Harácsonyt!"
A karácsony eredetileg egy vallási ünnep, amelynek nem arról kellene szólnia, hogy kereskedők zsebeit tömjük degeszre az év egy meghatározott időszakában...
Jelenleg erről szól, - nem véletlen, hogy undorodom is a karácsonytól.
17:06 +
Elnézést kérek, elfelejtettem a válasz második részét:
42 éves férfi vagyok.
Én beérem egy darab Bear Grylls-el is!:D...nem ám...
14/L
HelloSziaa :D yorkit kérek karácsonyra xD hát..abban lett megegyezve h megkapom ha jól tanulok...ilyet..már karácsonyi ajiért is tanulni kell??:DxD a Baátyám , akit imádok , és elkényeztet :) tudja h már rég Ipod naonot szeretnék...és kérdezgetett róla..meg minden..szal sejtem h megkapom tőle :D egyelőre egyéb kivánság nincs:D de ahogy közeledik a Karácsony , majd lessz még :DxD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!