Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érettségi után mit érdemes?

Érettségi után mit érdemes?

Figyelt kérdés
Szerintetek a munkába állás jobb, vagy valamilyen szakmát elvégezni?
2022. febr. 28. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
attol fugg. erdekel most valami? amit el is tudnal kepzelni hogy eleted vegeig csinald? ha van, akkor menj, tanulj. ha abszolut nincs semmi otleted, en azt mondom, ne menj egyetemre, mert csak a feleveidet pazarolnad. dolgozz, elj, jard a vilagot, csak talalkozol valami olyannal ami felkelti az erdeklodesedet
2022. febr. 28. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Amit úgy eltudnék képzelni az a bolti eladó, nem csak élelmiszerre gondolok hanem pl.ruhás bolt.
2022. febr. 28. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
lol. annak nem kell tanulni, ne is pazarold azzal az idodet hogy "bolti elado" "szakmat" tanulj. barkit felvesznek aki tud ket ertelmes szot szolni, nem kell se papir, se tapasztalat. mondjuk ennel tobbre is torekedhetnel az eletben
2022. febr. 28. 18:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Van ahol kérik az eladóit, de jó esetben egy érettségi elég, több elképzelésem is van de ez az egyik
2022. febr. 28. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Bolti eladóból dunát lehetne rekeszteni + papír nélkül is lehetsz az, ez is tény.

Ha ismerős, barát, családi vagy saját vállalkozáshoz kell eladó papírral, úgy megéri, de azon kívül nem igazán.

Mik a további elképzeléseid?

Jómagam dolgoztam és világot láttam, alaposabb önismeretre tettem szert mire összegeztem szeretett tevékenységeimet a mit akarok és mit nemmel.

Saját és mások tapasztalatait, nézeteit, de legfőképpen mentalitásukat és életüket figyeltem meg - majd levontam belőlük: nem akartam sablon, unalmas és totál monoton életet, főleg nem kreatív, aktív személyként.

Meló melletti időmben fókuszálni kezdtem pár éve a kialakult célom felé.

Kutattam, tanultam (olyat is, ami nem az én hatásköröm, de tudni akartam mindent, hogy magabiztosabban merjem megtenni a lépéseket.)

A megvalósítás közepette vagyok egy sérüléssel és igyekszem mindkettőből felépülni más-más értelemben :)

Ha tisztázod az önismereted, tudod miket szeretsz, miket nem, mikhez van érzéked (fel is kell fedezned), mik a pozitív-negatív dolgaid (negatívból is lehetnek előnyök)..stb - ha ezeket összegzed és felépíted mindennek a megfelelő környezetet/lehetőséget/teret , akkor ezerszer jobb karriert futhatsz be, mint egy másnak robotoló munkás jelképes fizuért.

Sok siket! Hajrá!

2022. febr. 28. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Se az eladóit se az érettségit nem kérik egy teszkóban vagy egy lidlben. Két agysejt bőven elég az árutfeltöltéshez. Miért nem akarsz többet kezdeni az életeddel??
2022. febr. 28. 21:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Én tudok nem egy helyről ahol kérik, de nem árufeltöltés egyébként és nem egy lidl az álom munkahelyem
2022. febr. 28. 21:51
 8/8 EVA800 ***** válasza:
Mennyi vegzettseg kell egy embernek?
2022. jún. 26. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!