Érettségi után mit érdemes?
Bolti eladóból dunát lehetne rekeszteni + papír nélkül is lehetsz az, ez is tény.
Ha ismerős, barát, családi vagy saját vállalkozáshoz kell eladó papírral, úgy megéri, de azon kívül nem igazán.
Mik a további elképzeléseid?
Jómagam dolgoztam és világot láttam, alaposabb önismeretre tettem szert mire összegeztem szeretett tevékenységeimet a mit akarok és mit nemmel.
Saját és mások tapasztalatait, nézeteit, de legfőképpen mentalitásukat és életüket figyeltem meg - majd levontam belőlük: nem akartam sablon, unalmas és totál monoton életet, főleg nem kreatív, aktív személyként.
Meló melletti időmben fókuszálni kezdtem pár éve a kialakult célom felé.
Kutattam, tanultam (olyat is, ami nem az én hatásköröm, de tudni akartam mindent, hogy magabiztosabban merjem megtenni a lépéseket.)
A megvalósítás közepette vagyok egy sérüléssel és igyekszem mindkettőből felépülni más-más értelemben :)
Ha tisztázod az önismereted, tudod miket szeretsz, miket nem, mikhez van érzéked (fel is kell fedezned), mik a pozitív-negatív dolgaid (negatívból is lehetnek előnyök)..stb - ha ezeket összegzed és felépíted mindennek a megfelelő környezetet/lehetőséget/teret , akkor ezerszer jobb karriert futhatsz be, mint egy másnak robotoló munkás jelképes fizuért.
Sok siket! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!