Bejönnek a rocker fiuk?

ha 15-nél idősebb és nem bunkó akk igen..
és rockon belül mi???

fúú, de régi ez a kérdés, de ezt én nem birom szó nélkül, most miérrt fúj!? inkább a justinbieber-féle b*zik, mi??? most én tudom, h a rockereket nagyon sokan lenézik, stb, de ez túlzás, most MIÉRT FÚJ!?!?!? attól, hogy rocker, még ugyanolyan ember, mint ti, vagy bárki más, és ugyanolyan érzései vannak, ráadásul normális... miért függ össze a rock és a metal a bunkósággal??? mondja már meg nekem valaki ugyan...
komolyan emberek, hova jutott mindennki.... szánalom.... de a hülye köcsög justinbieber az persze nektek "húdecuki", mi??? különben meg, téves elképzelésekkel szemben, a rocker nem köcsög parasztot, nem is emóst, sőt, még csak nem is goth-ot jelent(mondjuk a bunkó paraszton kívül nekem ezzel se lenne bajom), hanem rocker... oké, hogy nem, DE MIÉRT NEM!?!?!?
első pár válaszolónak szólt...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!