Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bejönnek a rocker fiuk?

Bejönnek a rocker fiuk?

Figyelt kérdés
Nektek bejönnek?Járnátok egyel?
2010. szept. 12. 11:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
az ajtón igen
2010. szept. 12. 19:07
 12/25 anonim válasza:
imádom öket.más stilusu pasik nem nagyon jönnek be
2011. márc. 30. 22:13
 13/25 anonim válasza:
igen, nekem nagyon bejonnek :D *.* s ha meg zenelni is tud.. 
2011. ápr. 24. 13:45
 14/25 anonim ***** válasza:

ha 15-nél idősebb és nem bunkó akk igen..

és rockon belül mi???

2011. ápr. 30. 15:17
 15/25 anonim válasza:
többnyire csak azok jönnek be :D
2011. aug. 13. 23:09
 16/25 anonim válasza:
Járnék. Ha lenne.. Nálunk pl senki nem rocker csak én. Pedig nekem nagyon bejönne egy, föleg ha olyan Billie Joe Armstrong tipusú. őt nagyon szeretem..
2011. aug. 22. 11:54
 17/25 anonim válasza:
hosszú hajú, zenész, rocker fiúkák a legjobbak..:D én mondjuk odavagyok értük:D(természetesen kinézet számít..xD)
2011. okt. 11. 19:52
 18/25 k.lau13 ***** válasza:

fúú, de régi ez a kérdés, de ezt én nem birom szó nélkül, most miérrt fúj!? inkább a justinbieber-féle b*zik, mi??? most én tudom, h a rockereket nagyon sokan lenézik, stb, de ez túlzás, most MIÉRT FÚJ!?!?!? attól, hogy rocker, még ugyanolyan ember, mint ti, vagy bárki más, és ugyanolyan érzései vannak, ráadásul normális... miért függ össze a rock és a metal a bunkósággal??? mondja már meg nekem valaki ugyan...

komolyan emberek, hova jutott mindennki.... szánalom.... de a hülye köcsög justinbieber az persze nektek "húdecuki", mi??? különben meg, téves elképzelésekkel szemben, a rocker nem köcsög parasztot, nem is emóst, sőt, még csak nem is goth-ot jelent(mondjuk a bunkó paraszton kívül nekem ezzel se lenne bajom), hanem rocker... oké, hogy nem, DE MIÉRT NEM!?!?!?

első pár válaszolónak szólt...

2012. jan. 5. 21:53
 19/25 k.lau13 ***** válasza:
utolsó pár válaszolónak nagyon igaza van :) én is járnék egyel, -én is rocker lány vagyok egyébként- de amúgy is :) de nem értem, hogy ha valaki meghallja, hogy rocker, mért kell rá rögtön azt mondani, hogy fúj...
2012. jan. 5. 21:54
 20/25 anonim ***** válasza:
Igen :D bár nekem a Duff Mckagan stílusú fiúk jönnek be :) persze ahogy 20 éve nézett ki xd de olyanokat már alig látni :(
2012. márc. 13. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.