Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a felelőtlen...

Mi a véleményetek a felelőtlen hozzáállásról, amit az emberek tanúsítanak Földünk felé?

Figyelt kérdés
Ha 2012-ben sem fog történni semmi (pedig én hiszek benne), akkor az biztos hogy 2025-re az emberiség saját magát fogja elpusztítani, mert olyan szinten pazaroljuk a vizet, hogy kiszámolták, 2025-re a vízért fognak menni a háborúk, sőt pár évre rá már világháborúk, mert egyszerűen nem tudunk belegondolmi hogy mi lenne víz nélkül, mert olyan természetesnek gonoljuk, és ezért csak úgy öntjük ki. Még hozzá tartozik: (számítások alapján) egy átlagos afrikai 1,5-2 liter vizet használ el egy nap alatt, egy átlagos európai 14-16 litert ivással, fürdéssel, főzéssel együtt, kb ugyanennyit az ázsiaiak is, ez eddig átlagosnak tűnik, és akkor most a dagadt hamburger zabáló öntelt f@szok: egy átlagos amerikai 360 liter vizet használ el Egy Nap Alatt. De ettől függetlenül ők reklámozzák a legjobban a környezet védelmet. Ha már őket nem tudjuk megváltoztatni, akkor legalább nemünk kéme példát mutatni és akkor hátha ők is jobban vigyáznának, mert nem vagyok benne biztos, de szerintem ők szennyezik leginkább a környezetet (majd erről is írjatok). mert a mai emberiség nem képes előre gondolkodni (tisztelet a kivételnek, de a kivétel nagyon kevesen van), és csak a hibáiból képes tanulni, amikor már késő lesz, és belegondolunk hogy jaj de jó lett volna ha akkor jobban vigyázunk, de most már vízhiány miatt belepusztulunk mind a hülyeségünkbe. szóval kérlek mondjátok el véleményeteket? Mit lehetne csinálni ezek megtörténése ellen, amiket elmondtam? meg úgy a témával kapcsolatban mi gondoltok?
2010. szept. 12. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Egyes elméletek szerint simon perez izraeli elnök azért nyilatkozta azt, hogy izrael felvásárolja magyarországot, mert itt a kárpátmedencében van a túlélés lehetősége, vagyis védelem a hegyek miatt és rengeteg tiszta víz. Ezért jönnek ide a zsidók.
2010. szept. 12. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első hülyeség! Másutt is vannak hegyek-völgyek és tiszta víz is elég.

A felelőtlenséggel pedig nem tudunk mit kezdeni.

2010. szept. 12. 10:00
 3/6 Aelien ***** válasza:
Amerikai gazdasági elemzők előrejelzése szerint Magyarországot 2013-ra fogja elérni a totális államcsőd. "Tök jó" kilátások, mi? És akkor sápítoznak a politikusok, hogy sok fiatal pár miért nem vállal gyereket. Akinek van egy kis esze+felelősségérzete, az ebbe a sz@rba max. macskát vállal, nem gyereket...
2010. szept. 12. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem lehet csinálni. Illetve de, az emberiség háromnegyedét "likvidálni" (ami ugye baromság de kb más nincs). Túlnépesedtünk, ez van. A víz téma meg régóta megy, ma már tenger, ill. óceán vizéből is előállítanak ivóvizet, kevesebb befektetéssel mint anno. Amúgy ha érdekel Amerika úgy reklámozza a környezetvédelmet, hogy egyedül ő nem írta alá az ezzel kapcsolatos környezetvédelmi egyezményeket. Európa még ha jól tudom több ázsiai ország is aláírta, hogy folyamatosan csökkentik az ipar által kibocsátott szennyezőanyagokat. Ezt amerika egy legyintéssel lesöpörte, hogy ő nem veszélyzeteti az ipar fejlődését ilyen drága környezetvédelmi lépésekkel(amibe került volna a gyáraknak hogy környezetkimélőbb megoldást találjanak).
2010. szept. 12. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért a vízre is félig-meddig igaz, hogy nem vész el, csak átalakul. Szóval, ahol nagyobb a népsűrűség, meg ahol eleve olyan az időjárás, ott nehéz megoldani a vízkérdést. De szomjan halni azért remélhetőleg nem fogunk. Egyébként az édesvízkészletünk kb. egy ötvenede a világ összes vízkészletének. Tehát ha megoldják gazdaságosabban és környezetkímélőbben a sós víz átalakítását, a szennyvíz megtisztítását, akkor fejlettebb országokban nem lesz gond. A fejlődő országokban viszont lesz. Nekik fel kéne zárkózniuk gazdaságilag és nem kínaiak módjára szaporodni. Mondjuk a gazdasági fejlődés nem csak az önhibájukból stagnálhat. Szóval ha idejében felismerik a kérdést, és nem akarnak majd ebből is pénzt csinálni, akkor megelőzhetjük a problémát. De ez csak nagyon kis részben múlik az átlagemberen.
2010. szept. 12. 10:06
 6/6 A kérdező kommentje:
ahhaaa, ti olyanokat mondtatok, amiket nem tudtam / amiket szerettem volna hallani, nagyon kösz, tudtok még írni ide, mert nem tudtam hogy ti is tudtok erről egysmást. Írnátok még ide, pár ilyet annak nagyon örülnék, mert ezek nagyon okosak ammikewt mondtatok. megy mindenkinek a zöld, és még szerencsére senki olyan bunkó sem volt itt aki csak úgy ír hogy elkussoltasson, hanem nagyon jókat mondtatok.
2010. szept. 12. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!