Szoktatok néha nosztalgiázni? Úgyértem, egy olyan játékkal játszani, amivel évek óta nem játszottatok, olyan zenéket hallgatni, amiket évekkel ezelőtt még szerettetek, és elfeledtetek . Stb?
Hajaj, de én meg mennyire! sok-sok régi emlék ami egy csomó dologhoz, (pl. akkor még ezzel a játékkal játszottam meg akkor írta ki nekem a haver ezt a CD-t, meg még anno ez volt a nagy sláger).
Bizony azok a régi szép idők. Pl. nekem az egyik ilyen játékom a Starcraft, vagy a Red Alert 2 , vagy a Dune2 amit néha előveszek. Ja meg Sub Bass Monster zenéi
Nekem már az egész életem nosztalgia.
A multban élek.
Pont most jovok a youtuberol, megneztem az osszes Oroszlankiraly betetdalt, Pocahontast, Kishableanyt, meg ilyeneket, amiket kiskoromban szerettem. Nagyon jo volt!
Most elegge messze lakom attol a helytol, ahol felnottem, de amikor szabadsagra megyek, mindig ujra meglatogatom azokat a helyeket, ahol gyerekkent logtam, meg anyukam hazaban egy csomo regi jatekom el van raktarozva, azokat is eloveszem olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!