Hány spanyol származású mobiltelefon lehet Magyarországon?
Nem CSAK a spanyol, hanem minden NEM MAGYAR telefon ilyen, a német, angol, holland, szlovák, stb - egyiken sincs ékezetes betü, illetve a nagybetüket a legtöbb esetben fölösleges használni, nem értelemzavaró, viszont sokkal gyorsabban, folyamatosabban lehet írni enélkül.
Elvileg ugyan lehet rátenni magyar betükészletet is, csak akkor rengetegszer kell javítani, visszalépni, illetve lassan lehet csak megkeresni a megfelelö betüt, nem lehet normál tempóban írni.
Az értelmes emberek meg képesek megérteni ezek nélkül is a szövegeket.
Ezt kaptam privátban:
"Szerintem a kedves mama volt ostoba, amikor mozi helyett apáddal maradt. Ha csak ezen a szinten tudsz válaszolni, akkor törd le a kezed!"
Lacikám, druszám, a véleményen tartom: Ha annyira ostoba vagy, hogy elhiszed azt, hogy attól nincs ékezet valamin, mert spanyolból származik, akkor veled van a baj. Minden telefonra elérhető a világ minden nyelve és be lehet úgy állítani, hogy egy koppintással lehessen választani a több billentyűzet között. Megvezettek. Van ilyen.
Ahogy nézem, a kérdezö a privát üzeneketben éli ki a frustzrációját, nekem ezt írta:
Igényes ember lehetsz. Gondolom az ételt megeszed, ha egy rakás szar mellett tálalják, hiszen étel. Értelmes ember azt eszi!
Szerintem az illetö beteg, meg nincs élete, és ezen éli ki magát.
Emellett tényleg ostoba, hiába írnak neki bármit, nem fogja fel, csak a saját rögeszméit mantrázza.
Kedves 6/8, 7/8 anonim. Akkor ezen a felületen érintkezzünk? Oké. Pillanatnyi egészségi állapotom jó, van életem, csak nem a mobiltelefonok és az informatika világa tölti ki. Nekem van egy Samsung Galaxy A40-es telefonom, amit Magyarországon vettem és magyar nyelven lehet írni vele. Tovább nem ragoztam. Mint eredeti kérdésemben leírtam, kérdeztem és ezt a választ kaptam. Azn eddigi válaszok alapján nem értem, hogy ha lehet magyarul írni, akkor miért nem ezt a lehetőséget választják? Jó az úgy is,majd kitalálja,akinek szól...?Igen kitalálja! Ennyi elég? Miért öltözünk fel? Miért mosdunk? Hiszen mi vagyunk meztelenül és büdösen is.
Érdekes a kiállásod, hiszen Te is korrekt magyarsággal írsz.
Amúgy nem rögeszme, hanem vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!