Dagadozó Agy kérdése:
Munkaidőben szoktatok gyakorizni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 12:27
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen, a munkámmal kapcsolatos infókat gyűjtök
Igen, unaloműzés gyanánt
14 szavazat
1/10 anonim válasza:
A melóban szoktam rá 10 évvel ezelőtt :D
2/10 A kérdező kommentje:
Előző: Óriasi!
Izgin alakul a szavazás. Úgy látszik jelenleg, hogy munkara nem jellemzően használják az oldalt.
Pedig milyen poen lenne, hogy
"Államtitkar vagyok, és a munkamhoz a gyakorin gyűjtöm az infót"
vagy
"Pilóta vagyok és a felszállás előtti rutint a gyakori alapján csinalom. Kényszerleszállasról nem is beszélve, olyankor füstöl az ujjam a gyakori szkrollozásától. Pl azt a k$#va piros gombot mindig elfelejtem, mit csinál."
2022. febr. 16. 13:21
3/10 anonim válasza:
Nekem nincs fix munkaidőm, de meló közben gyakorizgatok, nem tudok non-stop a munkára koncentrálni napi 10+ órát.
4/10 A kérdező kommentje:
Jah. Kikapcsolasnak pont jó, én is ezt csinálom, bár jobb lenne futni egy kört a ház körül vagy ilyesmi.
2022. febr. 16. 13:56
5/10 anonim válasza:
Unalmas meeting-ek megmentője :D
6/10 A kérdező kommentje:
Elon Musk cégeiben amúgy, ha úgy érzed, hogy nincs értelme ott lenned a meetingen, lelécelhetsz.
2022. febr. 16. 15:54
7/10 anonim válasza:
Ugyanazt próbálja majmolni, mint Jobs csinált. De ő már nem lesz korszakalkotó a vállalati kultúra terén. (nem az elért dolgaira értem)
8/10 A kérdező kommentje:
Musk egy dolgot biztosan nagyon elront, ahogy ezt Steve Jobs is baromira benézte.
Nem használják/használták a gyakorit...
2022. febr. 16. 16:13
10/10 anonim válasza:
Én még lógni is. Projektmanager vagyok, úgyhogy megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!