A társkereső oldalakon miért jó egyes nőknek, hogy mindent kidobnak a képeken?
inkább megalázó mintsem kívánatos.
Itt gondolok Pl: a mydate.hu-ra. fenn vagyok én is, de inkább olyan képpel próbálok érvelni, hogy titokzatos legyek, nem az hogy most akkor egy melltartóban és bugyiban gyorsan kattintok egyet a fényképezővel vagy telefonal és akkor már ostromolnak a barmok. vagy talán még annyi ruha sincs rajtuk. miért hiszik a nők, hogy az tetszik a férfiaknak, ha kinnt van minden?? inkább a titokzatosság, és a kiváncsisággal kéne felhivi a másik nem figyelmét. vagy tévedek?
Szia!
Nem tevedsz ,szerintem igazad van!
A masik dolog,ezekszerint te a "rendes" ferfiak koze tartozol ,sajnos keves az ilyen!
BUEK!!
Zavarnak a "vetélytársak"?
Ne foglalkozz velük ha valóban nem a te világod a "húspiac". De lehet, hogy csak félsz... :):)
"ostromolnak a barmok" írod... ezek szerint a dolog nem megalázó hanem kívánatos. Mert szerinted sokan ostromolják őket e miatt.
Ennyi előítélettel meg görccsel mint amennyi süt az írásodból valóban nem könnyű párt találnod.
Egyébként meg, azért jó nekik meg ők nem teszik fel a kérdést, hogy "miért jó annak aki nem teszi ki a cicijét hanem titokzatos képet tesz fel magáról". Tojnak rá, hogy más mit csinál. És lehet, hogy szerelmet nem... de legalább szexet kapnak :D
Egyet értek az utólsó válaszadóval. Ezeknek a lányoknak a 90%-a hivatásos, csak ilyen fórumon olcsóbb hírdetnie magát.
Egy pár éve egy ismerősöm újsághírdetésből próbált ismerkedni egy lánnyal, aki elmondta neki, hogy ő tulajdonképpen nem ismerkedni akar, hanem itt szerzi a kuncsaftokat, és ő elmesélte neki, hogy mire kell figyelni az ilyen hírdetéseknél, kik azok akik így "dolgoznak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!