Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Nightwish...

Mit gondoltok a Nightwish zenekarról?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el hallgatni és nagyon tetszik a zenéjük. Szeretnék idén eljutni egy koncertre. Állítólag 2022.12.20-án lesz Budapesten. Előbb nem lesz? Lehet előtte pár héttel foglalni jegyet? Köszönöm szépen :)

2022. febr. 2. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Addig volt jó, amíg Tarja Turunen énekelt.
2022. febr. 3. 05:19
 2/15 anonim ***** válasza:
41%

Nekem a kedvenc együttesem. Én is csak 1 éve vagyok rajongojuk. Koncertjükre sajnos nem tudom mikor jutok el. De azok ért akik eltudnak menni remélem ebben az évben nem halasztják el a járvány helyzet miatt. Gondolom lehet pár hétel a koncert előtt venni jegyet ha marad. Látom még 108 hely van de nem biznák benne hogy addig marad még jegy. Lesz előbb is koncert, de nem Magyarországon.

#1 Ez egy telyesen szubjektív vélemény. A Nightwish összes énekesnője jó a maga módján.

2022. febr. 3. 08:01
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Én nagyon szeretem a Nightwish-t, a dalaik kb 80%-át tudom kívülről, rengeteget hallgattam. A koncertfelvételeik is hatalmasak, azokat is szeretem nézni. Még én sem voltam koncertjükön, elvileg lehet előtte napokban jegyet venni. Olvastam a face-n, hogy nyáron július 30-an talán jönnek Magyarországra a Fezen fesztiválra, bár azt nem tudom, hogy működik ott a belépés.

Egyet értek a #2 válaszolóval, hogy bosszantó, ha a NW rajongók azt hajtogatjak, hogy Tarja volt az igazi, Tarja nélkül nincs Nightwish, stb. Mindhárom énekesnő illett/illik az együttesbe. Az én véleményem szerint Tarja a szimfonikus-operás feelinget teremtette meg, Anette egy drasztikus változást hozott a sokkal pop-osabb kiállásával és hangjával, Floor pedig kiválóan hozza a metál stílust és szerintem az ő hangja eszméletlenül jó és sokszínű - ami sajnos nem igazán tudott kiteljesedni a legutóbbi albumjukon, ezen kívül ő jóval közvetlenebb a rajongókkal.

A zenéjükben azt szeretem, hogy nem az a tipikus durva metál, amit gyakran elítél a társadalom, a zenei albumok hangulatvilága is érdekes és élvezetes, a dalszövegek pedig zseniálisak.

2022. febr. 3. 10:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Olyan jó lenne NW rajongókkal is beszélni. Azt nem tudjátok, hogy lehet? Van ilyen csoport? Július 30 az előbb van mint a december megpróbálom megkeresni, hogy valóban jönnek-e. Köszönöm 🙏😊
2022. febr. 3. 11:03
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

2-es válaszoló vagyok. Csoportokat ahol Nightwish rajongókkal lehet beszélni nem nagyon ismerek de nem rég, Floor csinált egy oldalt, Floor World a neve. Floor rajongóknak van, de nekem nagyon tetszik és van külön rész ahol csak Nightwish posztokat lehet tenni. Oda bejelentkezel és postohstsz te is és bírsz rajongókkal beszélgetni.

Meg találod az interneten így: floorworld.floorjansen.com

Vagy itt a link: [link]

De ha szeretnél akkor írhatsz nekem privátba. Szívesen beszélgetek Nightwish rajongókkal.

2022. febr. 4. 13:42
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

#3 as válaszoló vagyok, én is azt tudom említeni, amit az előző írt, illetve a Nightwish közösségi média bejegyzéseinél is sok rajongó megfordul.

És nekem is írhatsz privátban, én is nagy rajongó vagyok ;)

2022. febr. 4. 16:56
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az utolsó kettőnek írtam privátban kérlek nézzétek majd meg :)
2022. febr. 4. 17:13
 8/15 anonim válasza:
78%
Én is nagyon szeretem a Nightwisht rengeteg erőt ad nekem ez a zenekar, habár körülbelül egy éve hallgatom őket igazán.
2022. febr. 5. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Hatalmas kedvenceim már 3 éve. Fantasztikus a zenéjük, tényleg igényes, szívhez szóló, különleges.

Mindhárom énekesnővel szerettem őket. Nyilván Tarja volt az, akivel ezt az egész stílust megteremtették, fantasztikus, képzett hangja van, a jelenlegi szólóprojektjét is hallgatom. Hihetetlen alázatos, igazi tünemény. 💗

Anette-t sem utáltam sokakkal ellentétben. Igen, akkor egy kicsit populárisabb irányba mozdultak. Mivel a kezdetekkor magasra tették a mércét, a régi daloknál nem tudta felvenni a versenyt egy végzett operaénekessel, de amiket Tuomas írt neki, fantasztikusan énekelte. Igen, az ő hangja egy kicsit lágyabb, világosabb színezetű, de az új The Dark Element projektben találta meg magát igazán.

Floor pedig egy géniusz, hatalmas, erős hanggal, amivel bármit el tud énekelni. Ez az új, steampunkosabb irány, amihez újabban fordultak, az ő hangjához illik leginkább.

2022. febr. 5. 21:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Örülök neki, hogy más is szereti őket. Nekem a kedvencem a Wish I had An Angel, The islander, Sleeping Sun, Nemo. Ezeket ha jól tudom Tarja énekli. Bár a három énekesnő hasonlít ezért eddig nem igazán tudom őket még megkülönböztetni. ❤️
2022. febr. 5. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!