Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kapna az ember, ha megvern...

Mit kapna az ember, ha megverne egy parkoló ellenőrt?

Figyelt kérdés
Lenne valami szankció vagy megúszna az ember?
2022. febr. 2. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván attól is függ, hogy menyire vered meg, 8 napon túl gyógyuló sérülés, esetleg maradandó sérülése lesz. Ennek fényében sima pénzbírságtól a felfüggesztetten át simán kaphatsz pár év letöltendőt. Nem mellesleg attól is függ, hogy büntetlen előéletű vagy, esetleg visszaeső, netán próbaidőn vagy kint, ami súlyosbító körülmény.
2022. febr. 2. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Ne értsd félre nem azért kérdezem, mert ilyet tervezek, csak sok ember szívesen megverné őket, holott csak a munkájukat végzik el.

Személy szerint nekem nincs bajom velük, csak a városban járva ma is szemtanúja voltam, ahogy majdnem neki esett egy ember és akkor felmerült bennem ez a kérdés.

2022. febr. 2. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Hivatalos személy elleni erőszak büntetési tétele magasabb. Ültetni viszont csak testi sértésért nem szoktak. Szankció nyilvánvalóan lenne, más bántalmazását nem lehet megúszni.
2022. febr. 2. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:

ne verd meg ! ne koszold össze magad! mindegyik korrumpálható mocskos bunkó!

nincs olyan helyzet, ami 5000 forintal nem oldható meg! szánalmas rohadék mind! remélem egyszer mindegyik úgy jár mint én,hogy mennek a koházba a beteg anyjukért,és senkit nem zavarva úgy parkolnak le, hogy menetiránnyal szembe!lásd Korányi Sándor utca 2.bel.-dögöljön meg mind!

2022. febr. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!