Mikor rendelhetnek el teljes kijárási tilalmat este?
Figyelt kérdés
Úgy hogy az ég világon senki nem mehet ki az utcára pl este 21:00-től reggel 5:00-ig. Hallottam már ilyenekről de ez mikor lehetséges?
(a hadiállapoton/háborús helyzeten kívül)
2010. szept. 10. 14:06
1/8 A kérdező kommentje:
Ide tartozhat még hogy a rendőrök meg is büntethetik azt aki kimerészkedik. Ez mikor lehetséges? (rendőrök járőröznek a városba pl)
2010. szept. 10. 14:06
2/8 Bocipók válasza:
Pl. Amikor rendőri kísérettel jön valami "nagy ember" és az utcátokat lezárják, kommandósok és mesterlövészek vannak a tetőkön, ezért jobb, ha a lakosok nem mászkálnak ki-be.
Vagy zavargások esetén. Más most hirtelen nem jut eszembe.
3/8 A kérdező kommentje:
Zavargás alatt mit kell érteni?
Én arra vagyok kíváncsi hogy amikor ilyen tilalmat rendelnek el ORSZÁGSZERTE, vagy olyan nincs?
2010. szept. 10. 14:39
4/8 Bocipók válasza:
Országszerte sztem, csak háború esetén.
5/8 anonim válasza:
qrva annyukat!!! nekem ne mondja meg senki h mikor nem mehetek ki!!! csak anyám!!
6/8 anonim válasza:
Pl koronavírus miatt este 20 órától hajnali 5 óráig teljes kijárási tilalom van.
7/8 anonim válasza:
szóval a kérdés a feltevése után 10 évvel megválaszolásra talált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!