Valami tipp egy első "randira"? 16/L
Figyelt kérdés
Holnap találkozom úgymond előszőr egy fiúval ,akivel eddig inkább csak neten beszéltem .Élőben is találkoztunk már párszor,de nm nagyon beszéltünk ,de most jutottunk el oda ,hogy elhívott találkozni :)) Egyébként elég izgulós típus vagyok szóval jól jönnének a tipek ...2022. febr. 1. 17:33
1/10 Noren1989 válasza:
Nyilvànos hely, ahol màr jàrtàl.
Olyan legyen, ahol tudtok normàlisan beszélgetni, de tudsz segítséget kérni, ha gond van.
2/10 anonim válasza:
Nyilvános helyre kell menni, ahol vannak emberek. Kizárólag tömegközlekedést használj! Ne engedd hogy hazakísérjen! Folyamatosan maradjatok olyan helyen, ahol vannak mások is, akár teljesen idegenek, de emberek vannak.
3/10 anonim válasza:
Az oké, hogy elővigyázatosnak kell lenni, de az első 2 komment után úgy érzem, mintha már testőrt is vinni kellene egy randira. Helyszínt a srác szokott választani, vagy ha főtéren sétáltok, akkor megkérdezi, hogy hova szeretnél beülni és kész. Nyilván ő is izgulni fog, de nem kell túlstresszelni, ha találkoztatok már párszor, akkor nem lesz annyira idegen és jönnek majd a közös témák. Hazakíséréssel semmi gond, sőt szerintem teljesen normális, egy úriembernél ez minimum, hogy biztonságban "hazajuttatja" a párját. Ha viszont nem akarod, akkor mondjuk azt mondod, hogy a plázánál találkozol a barátaiddal, vagy szüleiddel és kész, leráztad.
5/10 A kérdező kommentje:
Emberek!! Ismerem a fiút!! nem egy teljesen ismeretlen személy,csak ez az első alkalom hogy kettesben leszünk
2022. febr. 1. 20:26
7/10 anonim válasza:
Én mindig úgy mentem randira, hogy két dolog mindenképp volt nálam, bicska és óvszer. Bicska arra az esetre, ha a nő el akarna raboltatni szervkereskedőkkel, az óvszer pedig, tudod...
8/10 A kérdező kommentje:
update:lemondta a találkát :))
2022. febr. 3. 18:34
10/10 anonim válasza:
Ha velem randiznál, azt mondanám ne vegyél fel bugyit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!