Mi kell ahhoz, hogy címzett nem található indokkal visszamenjen egy ajánlott levél?
Figyelt kérdés
Kertes házról van szó, eddig mindent megkaptam. Ha nem látja a postás speciálisan az én nevemet kiírva az elég, vagy az is kell, hogy valaki az adott címen közölje, hogy nem lakok ott? Eddig mindent megkaptam, és én úgy tudom, hogy könyvelt küldemény helyettes átvevőnek átadható, aki vagy közeli rokon 14év felett, vagy szállás/bérbeadó az adott címről. Ehhez képest állítólag itt senki sem járt. Hogy jöhetnék rá, hogy kicseszésből letagadtak-e vagy a postás nem is próbálta kézbesíteni?
Heten lakunk itt a két tulaj neve van csak kiíva, de eddig mindenki mindent megkapott.
2010. szept. 9. 22:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!