Hogyan kell a Mc Donald's-ban rendelni?
Bemész, általában kint van az étlap a falon, vagy jól látható helyen, onnan kiválasztod mit kérsz. Utána beállsz a sorba, amikor sorra kerülsz, köszönsz és elmondod mit kérsz. Ha csak egy szendvicset akarsz, meg fogják kérdezni (meg szokták), hogy menübe kéred-e, akkor van hozzá üdítő és krumpli, ha eleve menüt kérsz, akkor megkérdezik milyen üdítővel, meg hogy szeretnéd-e nagyobb méretben, tehát több üdítővel, nagyobb krumplival, stb. A gyorséttermekben általában elvárják a dolgozóktól, hogy ajánljanak valamit, pl. menühöz desszertet vagy ilyesmit. Ha nem tudod, hogy szeretnél-e olyat, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy az mennyibe kerül, miből van, milyen íze van, mekkora adag, stb. Ne felejtsd el, hogy a krumplihoz mit kérsz, kecsap, majonéz, vagy ilyesmi, mert néha elfelejtik megkérdezni, és elég kellemetlen már az asztaltól felállva visszameni érte, pláne, ha beállt a sor. Ha végigmondtad, hogy mit kérsz, akkor megkérdezik, hogy helyben fogyasztod-e vagy elviszed, értelemszerű hogy mit válaszolsz. Aztán fizetsz, megkapod a visszajáródat, aztán a kajádat. Gyorsétteremben borravalót nem adunk, úgyse az alkalmazotté, meg hivatalosan nem is lehet.
egy volt gyorséttermi kasszás
Szerintem meg egyszerűen arra volt kíváncsi, hogy mennyiben zajlik máshogy a rendelés egy gyorsétteremben, mint egy hagyományos étteremben.
Amúgy azt, hogy hogyan kell tankolni, én simán megkérdezném, mert nincs autóm és még sose tankoltam, ha valaki azt mondaná, hogy most akkor tankolj, hát én nem tudnám mit kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!