MI az a TMUNK? Mire szolgál?
Próbáltam google-ön rákeresni, se sehol nem találok rá egyértelmű választ. Tudom, hogy a munkaerő-kölcsönzéshez van köze, és hogy valamiféle adatszolgáltató nyomtatvány, de hogy pontosan mire kell, ki használja, mire jó azt nem tudom.
Valaki le tudná nekem írni? :)
A tmunk a kölcsönbevevői adatszolgáltatás.
Jól írod, munkaerő kölcsönzéskor van ilyen és a kölcsönbevevő adja be (legkésőbb a kölcsönzés első napján).
Tehát a kölcsönzött munkavállaló nav bejelentését a munkaerő kölcsönző cég intézi. És kvázi megerősítésként adja be a partnerük (az a cég, ahol ténylegesen dolgozik a munkavállaló), a tmunkot, tehát hogy tud róla, hogy xy dolgozó az yx cégtől náluk van kölcsönzéssel.
Amúgy hol hallottál erről?
Köszönöm, nagyon szuperül leírtad :)
Pályakezdőként munkaügyben dolgozom, egyetemen nem érintettük, pontosan mi az a TMUNK, de a munkahelyemen napi szinten hallom.
Kollégáktól érdeklődtem, de a közvetlen kollégáim nem tudták mire kell (pedig szerintem kéne..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!