Ha nincs ügyfélkapum, akkor hova kell postázni az egyetemi felvételit?
Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 22:49
1/7 anonim válasza:
A felvi.hun olvass utàna. Szerintem az oktatási hivatalhoz. De ha írsz nekik emailt 1-2 napon belül válaszolnak.
2/7 anonim válasza:
Amúgy az okmányirodában 10perc alatt megcsinálják neked, és tudod használni azonnal.
3/7 anonim válasza:
#2 igazad van. A 21. században élünk, egy leendő? egyetemistának illenék ehhez alkalmazkodnia.
Az ügyfélkaput nem ácsok készítik drága pénzért.
Egyébként számos más okból is célszerű.
4/7 A kérdező kommentje:
És nem tudjátok véletlenül, hogy 9.-Ben volt természetismeretem utána 12.-be is ugyan ez. Akkor hogyan írjam be a felvibe? Mert nem enged kettő ugyan azt a tárgyat be írni
2022. jan. 22. 18:20
5/7 anonim válasza:
Mármint hova nem engedi?
A jegyek beírásához?
Vagy csak a pontszámításhoz?
6/7 anonim válasza:
Van az ügyfélkapunak éjjel-nappal működő telefonos segítségnyújtó szolgálata, hívd fel őket, szájbarágósan mindent megmondanak. Egyszer negyed órán át beszéltem velük, és nem csapták rám, nem hülyéztek le, normális, türelmes volt.
7/7 A kérdező kommentje:
A jegyek beírásához. Ugye meg kell adni természetismereti tárgyat nekem nem volt fizika, kémia, biológia. Csak 9.-Ben természetismeret meg 12-Ben. És ugye akkor kettő természetismereti tárgyat kell be írni, ha nem volt 12,13.-év végén és nekem nem volt. De nem engedi 2 helyre ugyan azt be írni.
2022. jan. 23. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!