Külföldön élők! Mikor szoktatok le arról hogy az ottani helyi valutában mért árakat átváltjátok forintra pl bevásárlás közben?
Ez azt hiszem nem leszokás kérdése, sokkal inkább azon múlik, hogy mikorra tanulja meg, ismeri meg, szokja meg az ember a helyi árakat.
Nekem eltartott jó másfél-két évig, mire automatikusan tudtam az eurót értelmezni, nem kellett sem átszámolni, sem hasonlítgatni a magyarországi árakhoz.
Mondjuk így, több mint tíz év után már fogalmam nincs, mi mennyibe kerül nálatok, úgyhogy ha akarnám se tudnám hasonlítgatni.
Csak addig szamolgattam ameddig meg nem kaptam az elso fizetesem. Mikor kijottem akkor honapokat kellett varnom a munkaengedelyre es addig a Magyarorszagon megkeresett es nagy nehezen osszesporolt penzem osztottam be.
Pl elmentunk etterembe kajalni es a szamla 2 fore durvan 30 dollar volt, mikozben 1-2 honappal azelott Magyarorszagon 4000 forintbol megkajaltunk ketten. Nem is jartam etterembe akkoriban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!