Más is volt/van aki szándékosan hízik/hízott el?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés nyilván azokhoz szól akik szeretik hogy elhíztak.
Mik a tapasztalatok? Ki milyen gyorsan hízott? Hány kgról kezdte és milyen magas?
Én például 180cm magas vagyok. Régebben is husosabb voltam (80 max 85kg) de elkezdtem hízni és most 115 kg vagyok. És gondolkodom további hízáson még
2022. jan. 20. 11:57
31/74 anonim válasza:
Én miskolci vagyok,ha esetleg van valaki a közelben 😃
32/74 anonim válasza:
Én 70 kgrol hiztam fell százra ,egyelőre 😀
33/74 anonim válasza:
Szia, megint én vagyok :) Bocsi, hogy így eltűntem hirtelen. Feabie-n SsbbwFan1996 néven vagyok fent :) Ezek szerint sikerült regisztrálnod végül :)
34/74 A kérdező kommentje:
#33 nem sajnos, nem küldi el a jelszót valamiért:(
2022. jan. 21. 17:52
35/74 anonim válasza:
Ha van itt még hasonló gondolkodású nő (vagy a kérdező), írhatna. :)
30F
36/74 anonim válasza:
Jó olvasni, hogy ennyien híznak szépen elfelé :DD Azért vannak itt már elég szép méretek. Én 90ről híztam fel 114-re :)
Szerintem mindannyiunkra elfér még pár kiló ;)
37/74 anonim válasza:
Csak páran vagyunk itt, a válaszok kb. 3/4-ét én írtam egyedül:D Én vagyok a 158 kilós srác:D
38/74 anonim válasza:
A kérdezővel beszélgettem a kommentszekcióban :D
40/74 anonim válasza:
Azért ilyen 4-5 embert véltem felfedezni. De lehet akkor elszámoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!