Miért nem ismered be, hogy nem vagy annyira segítőkész, amennyire állítod?
Figyelt kérdés
Kértem egy nagyon egyszerű dolgot a GYK felhasználóitól. Egy kb. 10 perces feladat lett volna az egész. Sokan eleve fel se ajánlották a segítségüket. De mégrosszabb, hogy sokan felajánlották, majd miután elmondtam miről van szó, visszamondták.
Miért olyan nehéz neked is beismerned, hogy nem fűlik a fogad mások megsegítésére?
2022. jan. 20. 11:04
11/12 anonim válasza:
Én szívesen segítek, persze attól függ miben. Pl hajlandó lennék segíteni matekból 10 percen keresztül. Ha olyasmit kérsz, amit nem tudok teljesen anonim módon megtenni, akkor eleve kizárt.
12/12 anonim válasza:
Vagy ha pl. meztelen vagy intim fotókat kér a kérdezö, az is a nem teszem meg, mégha nem is tartana sokáig kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!