Johnny79 kérdése:
Hogyan tudnék mozgássérülten szinkronhang lenni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem volt alkalmam/ lehetőségem továbbtanulni, így csak a 8 általános van meg. Nagyon kimozdulni sem tudok, mivel izomsorvadással születtem, 42 évvel ezelőtt. De az intellektusommal, nincs baj. Kommunikációm elég magas mércét üt. A hangom állítólag kellemes és nagyon szorgalmas is vagyok. Tudna valaki segíteni olyan irányba, hogy van e valami út itthon végezhető szinkronhangként dolgozni? Pl. Mint ahogy van a Googlenek és hangja. Reklám hangok és egyebek... Vagy csak simán rajzfilmek vagy filmek itthon a számítógép előtti szinkronizálása. Előre is köszönöm a válaszokat.2022. jan. 20. 01:09
1/3 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Max ha indítasz egy youtube csatornát, ott elkezdesz minőségi tartalmat gyártani, akkor talán felfigyelnek rád. De ilyenből már van egy Radics Peti személyében, őt nem lenne egyszerű überelni.
2/3 anonim válasza:
Szinkronokat hangszigetelt, speciális eszkozokkel felszerelt stúdiókba készítik, nem elég otthon egy mikrofon sajnos 🙄
3/3 anonim válasza:
Szia, mivel töltöd a napjaidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!