Jogszerűen járt e el a 9. kerületi közterület fentartó, azzal, hogy elszállították a parkolóból a félig összetört autót, úgy hogy nem volt rajta rend. Szám. T, csak az üvegen, és nem küldtek ki értesítést? ,
Igen.Jogszerű volt,mert közterületen nem állhat forgalomban kivont autó..(tudom mert a mi autónkat is elszállították,mert nem volt rajta rendszám)Nekem is csak annyi értesítés volt,hogy a szélvédőre raktak egy cetlit amiben először figyelmeztettek,mivel nem reagáltam,elvitték..Megjegyzem,hogy a cetli már elvolt ázva,és csoda,hogy az ablaktörlő még tartotta..Valószínű,hogy te is ilyen értesítés kaptál,de vagy valaki elvette,vagy az időjárás tüntette el...
De amikor én panaszt tettem nekem arra hivatkoztak,hogy benne van a szabályzatban,hogy közterületen tilos tárolni nem használatban lévő gépjárművet..meg mielőtt szállítanák leellenőrzik,hogy fizetve van-e a súlyadó,és a biztosítás..Ha igen ,nem szállítanak..(ezek szerint neked sem volt fizetve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!