Hol lehet rendelni elf bart olcsóbban?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni 800-1500 slukkos elfbart olcsóbban.
Kinéztem egy oldalt: elektronikus-cigaretta.hu
Biztonságos? Valakinek van innen tapasztalata? Vagy tudnátok oldalakat ajánlani?
Köszönöm!
2022. jan. 16. 20:10
1/6 anonim válasza:
Még nem rendeltem onnan, de sokan mondják, hogy jó oldal, megbízható, gyors kiszállítás
2/6 anonim válasza:
Én sem rendeltem még onnan, de tervezek. Csak jókat hallottam róla, minden rendben van vele csak annyi a negatívum, hogy mindig kivannak fosztva és sosincs semmi készleten:'(
3/6 anonim válasza:
Jó oldal, maximum egy hét alatt kiszállítanak és lehet 18 alatt is rendelni.
4/6 anonim válasza:
3-as! Érdekelni, hogy tudnék 18 év alatt rendelni az oldalról. Csomagponton kérnek személyit, nem?
5/6 anonim válasza:
De de nincs kiírva hogy mi van a csomagodban ezért senkit nem érdekel hány éves vagy ;)
6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Valaki nem tud olyan oldalt ahol van 2500 slukkos vagy nagyobb elf bar és biztonságos? Válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!