Cseh Benjámin kérdése:
Milyen sorrendben érdemes nézni a Fate animéket? Mert van belőle egy pár és nem tudom melyikkel kezdjem.
Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 17:53
1/6 anonim válasza:
1.Zero
2.Fate Stay Night 2006 (opcionális)
3.Unlimited Blade Works (1.és 2. évad)
4.Heavens Feel trilógia
Ha nagyon érdekel a többi is (én nem ajánlom őket), akkor azokat utána, mindegy milyen sorrendben.
2/6 anonim válasza:
Én pedig az (új) Unlimited Blade Works-öt ajánlom elsőre és utána jöjjön a Zero és a Heaven's Feel.
Régi, de a lényeg változatlan: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__6261..
3/6 Robbantós Ririka válasza:
Kiadási. Vagy lebonthatod kisebb, összefüggő univerzumokra.
4/6 anonim válasza:
Zero, utána az UBW és a Heavens' Feel. A 2006 - os elég gyenge, szerintem felesleges megnézni, főleg a fentiek mellett.
6/6 anonim válasza:
A 2006 os tényleg gyengusz(animáció,sztori is) viszont én így ajanlom;
Fate(2006)
Fate ubw
Fate zero
Fate heaven's feel 3 movie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!