Hol tudom eladni a megunt kacatjaim?
Figyelt kérdés
Regi jatekok,haztarsai gepek stb. Ajandekra kellene anyukamnak,amit nagyon szeretne eleg regota. 4 honap mulva lesz a szuletesnapja,szeretnem ezzel meglepni,mert tudom hogy mennyire vagyik ra. Hol tudom eladni a dolgaim ahol biztosan viszonylag rovid ido alatt megveszik?2022. jan. 15. 22:30
1/3 A kérdező kommentje:
Marketplace,Jofogas, egseb Facebookos csoportok kilove,szinte senki sem erdeklodik. Valami masik oldalt amit rengetegen latogatnak es ismert tudnatok javasolni?
2022. jan. 15. 22:31
2/3 A kérdező kommentje:
*egyeb
2022. jan. 15. 22:31
3/3 anonim válasza:
Leírtad azokat az oldalakat, ahol esélyed van eladni a dolgaidat. Ezeken van a legtöbb ember és legnagyobb forgalom, így ez az oldal rendezett. Lehet, hogy a tiéd nem, például az eladandó dologra nincs kereslet, vagy rossz az ár-érték aránya (nem ér annyit, amennyiért el akarod adni). A keresletet növeli az ár csökkentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!