Mit csináljak? A barátnőm teljesen ki akar sajátítani.
Hát igen elég érett gondolkodás, hogy ha egy idegen rosszat mond rólad az nem igaz de ha egy idegen jót az már rögtön jó válasz és igaz és ott nem kéred ki hogy analizál, pedig ő is idegen. :)
Persze, álmaidban vagyok legfelebb irigy... Mire legyek irigy? Arra hogy mindenki imád de közben a hátad mögött a kést is beléd szúrnák? Ez tényleg csodás. Nem egy ilyen embert ismerek, a barátai ne tudjátok meg mit gondolnak róluk a hátuk mögött. Nem vagyok sem besavanyodott, sem olyan akit utálnak. A céljaim is elérem, csak én nem akarok 10000 barátot, nem imádok mindenkit és nem akarom hogy mindenki imádjon és nem jópofizok mindig. És valóban csendes vagyok de ne aggódj én élőben is megmondom amit gondolok, ha szükséges. A kedved pedig csakis tőled függ. Attól hogy másnak rossz a kedve még nem kell hogy neked is az legyen, együttérezni nem csak úgy lehet. Szerintem meg pont az a felnőttesebb aki nem hülyül állandóan, nem akar népszerű lenni és komoly, csendes... És az olyan ember bizony többet is hall (Képletesen is meg valóban) mint az aki süket a saját nagy hangjától.
Ésaz én mérges fejem aztán senki nem látja ugyanis nekem lehet bármit mondani, engem aztán nem érdekel. Viszont sokkal viccesebb látni az olyanok fejét mint ti, amikor majd szét robban hogy engem nem tud megbántani de maga mellé állítani sem. :)
Még sokat kell arról tanulnotok hogy minden ember más a földön és nem csak az a jó aki olyan mint ti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!