Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A barátnőm...

Mit csináljak? A barátnőm teljesen ki akar sajátítani.

Figyelt kérdés
Nagyszájú,társaságkedvelő lány vagyok,imádok beszélni és új kapcsolatokra szert tenni.Az iskolában elég sokat szerepelek,szóval 100-200 emberrel vagyok kontaktusban nap mint nap.Tavaly az egyik barátnőmön kívül több időt eltöltöttem 3 másik lánnyal is.Ha közülük valamelyikkel 3asban elmentünk valahová,a barátnőm napokig hülyén viselkedett,nem röhögött azokon a poénjaimon,amiken tudom,hogy általában szokott.Állandóan féltékenykedik,meg azzal vádol,h én jobban szeretem a másikakat,mint őt.Ha beszélgetek valakivel,akit ő még sose látott,akkor rögtön elkezd azzal jönni,h megint elfoglalják a helyét,meg ilyenek.De végülis tudtommal még nem kérte meg a kezemet,nem vagyunk házasok,nagyon nem korrekt ez így...Hogy magyarázzam el neki,hogy ez így nem működik,hogy nekem arra van szükségem,hogy minél több embert megismerhessek?Hiába vagyok nagydumás,ezt valahogy képtelen vagyok megértetni vele.Se viccelődve,se halál komolyan nem fogja fel.
2010. szept. 8. 20:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi első mégegyszer : DD <3
2010. szept. 8. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Tudod mit, szabaduljatok meg egymástól, marad még barátod éppen elég!
2010. szept. 8. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2010. szept. 8. 22:24
 14/16 A kérdező kommentje:
16 és 17.de asszem ez nem számít,minden életkorban elég gáz ez így...
2010. szept. 8. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát igen elég érett gondolkodás, hogy ha egy idegen rosszat mond rólad az nem igaz de ha egy idegen jót az már rögtön jó válasz és igaz és ott nem kéred ki hogy analizál, pedig ő is idegen. :)

Persze, álmaidban vagyok legfelebb irigy... Mire legyek irigy? Arra hogy mindenki imád de közben a hátad mögött a kést is beléd szúrnák? Ez tényleg csodás. Nem egy ilyen embert ismerek, a barátai ne tudjátok meg mit gondolnak róluk a hátuk mögött. Nem vagyok sem besavanyodott, sem olyan akit utálnak. A céljaim is elérem, csak én nem akarok 10000 barátot, nem imádok mindenkit és nem akarom hogy mindenki imádjon és nem jópofizok mindig. És valóban csendes vagyok de ne aggódj én élőben is megmondom amit gondolok, ha szükséges. A kedved pedig csakis tőled függ. Attól hogy másnak rossz a kedve még nem kell hogy neked is az legyen, együttérezni nem csak úgy lehet. Szerintem meg pont az a felnőttesebb aki nem hülyül állandóan, nem akar népszerű lenni és komoly, csendes... És az olyan ember bizony többet is hall (Képletesen is meg valóban) mint az aki süket a saját nagy hangjától.

Ésaz én mérges fejem aztán senki nem látja ugyanis nekem lehet bármit mondani, engem aztán nem érdekel. Viszont sokkal viccesebb látni az olyanok fejét mint ti, amikor majd szét robban hogy engem nem tud megbántani de maga mellé állítani sem. :)

Még sokat kell arról tanulnotok hogy minden ember más a földön és nem csak az a jó aki olyan mint ti!

2010. szept. 9. 11:11
 16/16 Bernardo válasza:
2011. okt. 25. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!