Angol holnap tz-t írok és kéne a feladatlap. Egy regiszráció választ el a feladatlaptól .. Nem jó a regisztráció..Miéert nem jó??
Figyelt kérdés
A regisztrációt nem tudom meg csinálni meg olyat ír ki hogy:CAPTCHA amiről fogalmam sincs hogy mit jelent.. Mindent megcsináltam jól a regisztrációnál és nem értem hogy ez miért rossz.. a regisztráció végén meg kellett csinálnom azt hogy: Írd le a húsz meg húszat számmal.. Le is írtam (20+20) ez az oldal ahova beszeretnék regisztrálni az a "canadahun" aki tudja hogy mitt kell csinálni ilyenkor az kérem segítsen bocsi a rossz helyesírás miatt)2022. jan. 13. 20:04
1/6 anonim válasza:
Az az, hogy robot vagy-e.
A 20+20 számmal meg 40.
Bár igaz, arra is jó, hogy a kisgyerekeket vagy a fogyatékosokat se engedjék mindenhova felregisztálni...
2/6 anonim válasza:
Tényleg kellhet neked az a feladatlap, ha szerinted 20+20 a válasz arra, hogy "Mennyi húsz meg húsz (számokkal begépelve)?"...
Megsúgom: 40...
3/6 anonim válasza:
Amúgy a teljes hozzáféréshez 20 kommented is kell legyen ott. Arra meg tökéletes ez a "Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez" téma:
4/6 anonim válasza:
Töltsd újra az oldalt, míg azt nem kérdezi, hogy "Száznak a fele (számokkal begépelve)?" Arra hátha tudod a választ.
6/6 anonim válasza:
Canadahun. Bele van írva a kérdésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!