Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van az about youval? 7...

Mi van az about youval? 7 napja kesik a csomagom es meg mindig az “elokeszites” statuszban van.

Figyelt kérdés
Valamint ma sem kuldtek ertesitot hogy holnap jonne mert elotte levo nap mindig szoktak. Mi van veluk?. Keves az emberuk vagy mi? Penteken telefonaltam azt mondtak hetfore itt lesz es meg mindig semmi.
2022. jan. 10. 11:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Megint rendeltem es ezek a kis senkik megint 8 munkanapja halsszak. Fel hivtam a GLS-t,ok azt mondtak h semmifele ilyen csomagszamu csomagot nem kaptak. Pedig a hires abattyu nyolc osztalyos ugyfelszolgatatisa azt mondta hogy igen csutortokon erkezik de adnak nekem 15 szazalek kedvezmenyt a kovetkezo vasarlasra. Ertitek meg en vasaroljak naluk ujra mert ok ludtak egy sz@r csomah feladasara. Ki mondta hogy en ujra fogok venni valamit azon a ritka silany oldalon? Inkabb elmegyek Pestre aztan megveszem szemelyesen. Jovoheten lesz kethete hogy varom nekem ez nem eri meg. De az oldalukat nem lehet ertekelni pedig szivesen kiirtam volna ezt oda is ugyanigy. Hogy mas is tudja milyen egy pocsek luzer banda ez. Kis nyolciskolasok
2022. jan. 28. 16:21
 12/13 A kérdező kommentje:
A legalja szarevő patkánybanda! Erre ennyit mondok még mindig nem erkezett csomag!
2022. jan. 31. 08:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Ha ma sem érkezik,megyek a fogyasztóvédelemhez! A Facebook profiljukon talált vélemények alapján,nem csak nekem volt problémám velük. Volt,akinek 130 000 forintját nem utalták vissza,pedig a terméket visszaküldte,volt akinek összecserélték és még sorolhatnám. Szánalmas,hogy egy ekkora cég ezt csinálja. De azért érdekelne mi áll a háttérben,mert újév óta csinálják,és a panaszok 90%-a is 2-4 hete lett írva…
2022. febr. 1. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!