Cosplay-t csináltam magamnak, vettem egy piros széldzsekit, és filccel csináltam rá a mintákat, hogy mossam úgy, hogy ne jöjjön ki, vagy mosódjon el a filc mosáskor? Vagy milyen mosási technikákat ajánlotok?
Kiskorom óta nagy álmom volt, hogy Pókember legyek, most végre elhatározom, hogy készítek magamnak egy pókruhát, ami egy komolyabb pókemberhez tartozik (eredeti, általam csinált karakter). Most hamarosan készen leszek a ruha átszínezésével, csak eszembe jutott a mosás. Hogyan csináljam? (Ha érdekel, hogy hogy néz ki, akkor a Last Stand és a Far From Home ruhák keveréke, az _acrant_ophis_ insta oldalon fent lesznek képek)
18/F
A szuperhősök fontos attribútuma a testzszag, csak hát a filmekből ez nem jön át.
Ne mosd ki a ruhát!!
Milyen filc? Az alkoholosnak nem kellene kijönnie. Állítólag az ecet színfixáló, nem tudom filcre jó-e. Esetleg színfogó kendő, ami nem engedi, hogy a kioldódó szín megszínezze amit nem kellene. És 30 fok, röviden.
Egyébként a Pókemberek is mossák a ruhájukat, Tobey-nak nem sikerült a színtartás, Andrewnek meg May néni akart mindenáron kimosni. :D
Filc, mindegy milyen, kikopik,még ha nem is egyből.
Máskor megfelelő festéket, eljárást használj, hogy ne kukába menjen a munkád.
Ha már idődet, energiádat ölöd bele, az a minimum, hogy tartós legyen a minőség kíséretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!