Téged is fenyegetnek a suliban?
Aki csesztet az is lány...idősebb nálam 17 éves. Szinte csak feketét hord -..- a haja is fekete. + Leszbikus!!!! Már az egész osztály utál miatta (de nem igazán zavar...vannak nekem normális barátaim is sulin kívül) Az egyik debella csaj azt mondta hogy engem meg kéne ölni...! /hátbekaphatja/ Az osztálynak pedig az hogy engem kigúnyol még tettszik is nekik és röhögnek rajtam! Most állítólag kifogják rúgni...vagy átteszik szakiskolába...És ezért engem hibáztatnak...pedig baromira nem így van xD mert tud róla az osztályfőnök hogy nem hagy békén... de vele sok gond van! Folyamatosan ismétli a 9.et! már 3 éve
Ui: most kivételesen nem cigányról van szó...
"Az osztálynak pedig az hogy engem kigúnyol még tettszik is nekik és röhögnek rajtam!"
Nézd! Tanulj, és akkor majd te röhöghetsz rajtuk az 5 vagy a 10 éves osztálytalálkozón, hogy "mire vitték", mert annó röhigcséltek és szórakoztak, nem pedig tanultak...
"""És ha CSAK KÖTÖZKÖDNI TUDSZ akkor kötözködj, de légy nagy arc és akkor az utcán tedd, ne a monitor mögé bújva... "
Ezt úgy vettem, hogy engem, egy 23 éves lányt akarsz "kihívni a hóra" a 40+ éve nagy feltaláló agyaddal.""
ÖÖÖ, nem úgy gondoltam.Ha már sikerült felhergelni egymást, bemegyünk a kérdező iskolájába, és átrendeznénk pár arcberendezést...na kb. így értettem! De ha gondolod, menjünk ki a "hóra", de akkor viszem a "trabimat"* is! XDDD
*(=járókeret)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!