Az normális, hogy a sulinkban már mi fizetjük a WC pénzt?
Figyelt kérdés
Bővebben: ez egy gimnázium, nem is az hogy egy ratyi általános, hanem egy gimi. Omladoznak a falak, bomlik a vakolat, lyukak vannak a falon, van pár háromlábú szék, egyszer már leesett csomó cserép a tetőről a focipályára. És akkor erre már az összes diákkal befizettetnek 500 Ft-ot havonta, hogy tudjunk venni szappant meg WC papírt a budiba. De ha egy ember akkor befizet 500 Ft-ot havonta az egy év alatt kb 5000 Ft egy osztály (30 fő) az már 150.000 Ft (huhh túl soknak tűnik, számoljatok utána, de ez jön ki számológépen) és még van 18 osztály..... 2.700.000 Ft.(?) (najó ez már így fura, mondjátok már, hogy ebből nem lehetne bevakolni a falakat (najó már csak a poén kedvéért de kiszámoltam, hogy ez egy hatosztályos gimi és amígy én ott vagyok addig 16.200.000 Ft-ot szednek be a sulitól a tanárok) najó feltűnt, hogy próbálkoznak szebbé tenni a imit, de azért még a legfőbb problémáka még nem oldották meg. (amit egy év alatt össze szednek tőlünk abból kb 2 hónapra tudnák fizetni az összes tanárunkat)2010. szept. 7. 19:33
11/12 A kérdező kommentje:
kösz az eddigi válaszokat, de uccsó, ez wáttáfák?, dázisztwáziszdász?, ezmiez?
2010. szept. 11. 15:15
12/12 anonim válasza:
"semmit nem kapunk, max a tanároknak, de ezt csak tippelem,"
Nyugta,számla nélkül egy fillért sem vagy köteles kifizetni
senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!