Item.rakutem nevű oldalról szeretnék rendelni. Megbízható ez az oldal? 24ezer forintba kerül amit szeretnék, és jó lenne tudni , hogy meg-e fog érkezni és ha igen akkor mikor? Japán az oldal, nem szeretnék 24ezret kidobni. Véleményeket kérnék.
Nem találtam sehol ilyen oldalt. Mi a pontos url-je?
item.rakuten sincs.
[link] van, és egy nagy forgalmat bonyolító, jó nevű cég webáruháza.
Bonyodalmas tőlük rendelni, mert nem szállítanak nemzetközileg, hanem adnak egy japán raktárcímet és először oda küldik a rendelést, s csak ezután teszik lehetővé a nemzetközi szállítást. Tehát a termék árán kívül ki kell fizetni a raktárba való szállítást és a nemzetközi szállítást is, ami akár a rendelni kívánt termék árának többszöröse is lehet. Plusz japán ÁFA és magyar ÁFA.
Én eddig egyszer rendeltem innen, de nem a Rakuten saját közvetítő szolgáltatásával, hanem egy másik japán raktározó cég, a Zenmarket segítségével, melyet már sokszor használtam. Most is náluk van a rendelésem, pár nap alatt megérkezett a raktárjukba, de az ünnepek miatt még nem tudtam kérni, hogy továbbítsák Magyarországra. Tőlük általában 1-2 hétig tart a rendelések megérkezése és néha a Magyar Posta rátesz erre még egy hetet. Lehet kérni gyorsabb szállítást is, de az sokkal többe kerül.
Ha Japánból rendelsz, szinte mindig számolni kell a magas szállítási árakkal és érdemes valamilyen közvetítő vagy másnéven proxy céget használni, mert nagyon kevés áruház vállal nemzetközi postázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!