Mi a jó ebben a Facebook nevű f oshalmazban? Mitől jobb ez mint az iwiw vagy a myvip?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 17:33
2/13 anonim válasza:
Szerintem is hulyeseg az osszes...
3/13 anonim válasza:
Semmitől se jobb vacak úgy ahogy van.Dehát mindig majmolnak valamit.Majd elmúlik ez is.
4/13 anonim válasza:
ugyanolyan mint a többi...akkor örültem,mikor még nem regisztrált fel rá minden tini ismerősöm...azóta mióta fentvannak,ugyanolyan szar mint a vip meg ezek..
5/13 anonim válasza:
szerintem nem oylan rossz.. jobb mint a myvip mert nem látják hogy ki nézi az adatlapunkat..
és unaloműzőnek jók a játékok.. :)
de ettől függetlenül fent vagyok iwiwen, és myvipen is...
saját véleményem....
6/13 anonim válasza:
énis csak azért vagyok fent rajta mert ott tudom követni az ismerőseimet...
7/13 anonim válasza:
17:42-nek vip-en is megtudod nézni rejtve IE8 böngésző....
8/13 A kérdező kommentje:
ez akkora 1 divat lett mostanaban
2010. szept. 7. 18:05
9/13 anonim válasza:
Szia! Nekem sem tetszik pl. a myvip(töröltem magam róla), az fb-t viszont szeretem, néha megnézem az iwiwemet is.
Ízlések és pofonok, erre azt tudom mondani, de nincs jogod úgy beszélni semmiről(még arról sem, ami nem tetszik), hogy foshalmaz, mert hozzáértő programozták, dolgoztak vele, és nem csak ránéztek a monitorra, hogy na, teremjen egy FaceBook, hogy legyen mit majmolniuk a tizenéveseknek :)
Ha neked nem tetszik, ne regisztrálj rá, ezzel meg is van oldva =P
10/13 A kérdező kommentje:
de még magyar nyelv sincs rajta!!!
mi ebben a jo???
2010. szept. 7. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!