Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen snüsszt vegyek elsőnek?

Milyen snüsszt vegyek elsőnek?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni. De nem tudom milyet, heti 1.5,2 doboz piros marlboro-t szívok ha ez számít. És meddig legyen a számban? Vagy azt érezni fogom?

2021. dec. 25. 22:27
 1/4 anonim válasza:
100%
A drog rossz. Értem?
2021. dec. 25. 23:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. De attól még egy választ elfogadok.
2021. dec. 25. 23:16
 3/4 anonim válasza:

Mivel a szervezeted hozzá van szokva a nikotinhoz, így gyakorlatilag bármilyen fajta, akár erősebb, akár gyengébb snüsszt is kipróbálhatsz. A Killa és az Ace nevű snüsszöket ajánlom a legjobban, bár ezekben nincs dohány. Killát szerintem már majdnem minden dohiban lehet kapni, az Ace egy kicsit ritkább, de nem hozzáférhetetlen.

Dohánytartalmú snüsszöket amúgy már régóta nem tömök, mivel rossz hatással voltak a fogaimra (a dohánymentesek is, csak azok kevésbé).

Egyébként addig tartod bent a szádban, ameddig szeretnéd vagy jól esik.

2021. dec. 26. 10:22
 4/4 ABORG válasza:

Makla 4.0 vagy Makla Rouge

nekem csak ezek jottek be, a tobbi tul eros es folyik tolluk a nyalam

2023. szept. 19. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!