Mást is irritál a közösségi oldalon keringő képmutató ismerősök nyáladzó karácsonyi fotói és kívánságai?
Idén szolidabb napokra formáltam a karácsonyt, és csak most tűnt fel mennyire képmutatóak karácsonykor az emberek. Főképp azok akik párkapcsolatban élnek. Még akkor is ha csalják egymást fűvel-fával, vagy ha veszekednek minduntalan, akkor is posztolnak hányásig a tökéletes karácsonyról.
Baromira irritáló
Ki mondta hogy nekik jobb?
😂
Szó sincs hasonlóról. Az okát keresem, hogy miért jó hazudni éjjel nappal
Én nem töröltem, mert szükség van a fiókomra, csak nem teszek fel semmit és nem nézek semmit.
Rászántam 2 estét hogy leszedjek minden nem fontos posztot, lájkot, megosztást, stb. Letiltottam amit lehet és kiszóram az ismerőseim 75%-t :D. Aki akar megtalál, jelölhet, vissza is jelölöm ha megérdemli, de nem nézem egyik ismerősömet sem. Néhány számomra fontos oldalt megnézek 1-2-3 hetente aztán ennyi.
En is ugy vagyok, mint az utolso.
Engem is irrital egyebkent, de csak azert, mert sajnos az en csaladom is ebbe a kepmutato tipusba tartozik es kvara felidegesitett ma is, ahogyan neztem a kepeket a csaladi osszejovetelrol (en nem voltam ott, van jelenleg is covidos csaladtag, nem merem vallalni a kockazatot). Mosolyognak, kozben meg, amikor 2 eve pont karacsonykor majdnem utcara kerultem, mindenki mosta a kezet es elfordult tolem (nem onhibambol tortent a dolog, de ha abbol is tortent volna, egy igazi csaladtag nem fordul el elso adando alkalommal a masiktol). Az ejjel nappal veszekedes, egas lenezese, meg fikazasa egesz evben, de karacsonykor mosolygunk a kameraba. Utalom. Plusz irigy is vagyok azokra, akiknek tenyleg nem csak magamutogatas ez, hanem valoban megelik a csalad oromeit es csak megosztjak masokkal puszta hobbibol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!