Azok akik ötös, hatos vagy skandináv lottóznak! Heti hány szelvénnyel játszotok?
Írjátok le, hogy a 3 közül melyik lottón mennyi szelvényt raktok fel hetente.. Fontos lenne, hogy sok adatot kapjak.
Az olyan válaszok, mint 'nem lottoztam soha, hülyeség az egész' kíméljenek most.
Megtudhatom, hogy miért érdekel ez?
(Ha nem vagy skorpió, aki éjjel 3 előtt született, és az aszcendensed nem rákember, akkor a skandinávon nincs esélyed, csak a kaparóson, és azok közül is csak azoknál, aminek a szelvényszáma 14-gyel kezdődik, és nincs a hátlapja leköpve.)
Ne haragudj, de ez egy bullshit amit leírsz. Az, hogy mit húztak ki eddig, 0%-ban számít, nincs ilyen hogy "valamit már kihúztak, ezért..."
Ha ruletten egymás után kipördül 20 darab piros, aminek az esélye 0,5 a huszadikon, akkor is 50%-ban piros fog következni, és ötöslottón is ugyanannyi esélye van az 1-2-3-4-5 számoknak mint bármi másnak. Annak sincs semmi jelentősége, hogy gépi vagy kézi nyer többször, valszeg több gépi játék van. Sportfogadásnál, tőzsdénél van értelme logikázni, de az ilyen lottójátékoknál az ég világon semmi. Ja és a kaparósban sincs semmi logika, mielőtt eszedbe jutna, hogy azzal kezdesz el foglalkozni.
Figyuzz, te most olyan dolgokkal támadsz, amit nem is írtam.
1.Olvastam,hogy a szelvények 1/4-e gépi sorsolású hatos lottón , míg a nyertesek nagyjából fele gépi sorsolású játékkal nyert. Ezt ilyen részletesen nem írtam le, hogy tudnék ilyen adatokat.
2.igaz,barmelyik számot huzhatjak akárhányszor, a szamkombinaciok ismetlodhetnek, mivel a huzasok függetlenek egymástól.. Én csak annyit írtam, hogy vegyesen vannak hideg és meleg számok.. Nem fűztem hozzá semmi egyebet,csakhogy én nem az alapján játszom, hogy csak a gyakoriakat, mert azok úgyis többször elofordulnak.. Semmi ilyet nem írtam, hogy bizonyos számokkal nagyobb lenne az esély nyerni, mint másokkal.
3.igen,nem volt jó ötlet kiirni ide, beismertem.. Lehetetlen adatot gyűjteni.. Inkább csak mások lottozasi szokása érdekel már, semmi egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!