Most mièrt csinálja ezt annyi év uttán?
Figyelt kérdés
Tehát, engem kb 1 éves korom óta, anyukám, illetve a nevelő apukám nevel, (akit az igazinak tekintek termeszetesen) és annyit tudok az igazi apamrol, hogy leszart, ott hagyott, alkoholista volt, állitolag anyámat verte, (Tudni kell, hogy a nevelő apukám anyja, apja, hugai kb az összes családja, az én családom is! Egy szóval se említettek soha semmit, ell se akkarták nekem mondani amúgy, ugy nevelkedtem fel mint egy normális gyerek ugymond, tehát apám is volt/van, apám reszerol mama, papa, unokatesok mindenki, mint egy normalis gyereknek, akinek van anyja, apja. Nagyon szeretem a nevelő apámat, mamámat, sose éreztem úgy hogy nem lennének az igaziak vagy bármi, sose kozositetek ki, nem éreztették velem soha, hogy én nem vagyok az igazi unokatesojuk/unokájuk, vagy ilyesmi. (Nagyon hosszú sztori lenne elmondani, hogy honnan tudom hogy nem ő az igazi apám, de az a lenyeg hogy az 1000% meg mielott valaki azt írná hogy "nem is biztos" Na és igazából az a lényege az egesznek, hogy annyi év uttán, olyat ír anyámnak, hogy ő be adta az apaságit, valami ilyet, (Senki nem tudja, hogy lattam ezt az uzenetet) hát igazából, en ki röhögtem, mert nem érdekel, felőlem be adhat mindent szart, én még látni sem szeretném, se őt se az "igazi" rokonaimat, de így annyi év uttán, most jött ra hogy jaj "Van egy lanyom" tehát semmiképpen nem mennék hozzájuk, vagy barmi ilyen, még arra se vagyok hajlando hogy találkozzak vele/velük, de visszont arra kíváncsi lennék mindenesetre, hogy mitt jelent az, ha be adta az apaságit? Tehát hova adta be? Illetve azzal mit ér ell? Erőszakkal engem biztos hogy nem vihet senki sehova! (A Sok helyesírási hibáért, illetve a rossz fogalmazásért, Külföldön élünk. már első osztály óta itt lakunk én itt tanulok,stb.. de igyekszek, próbálok tanulni magyarul, de nem nagyon van időm erre, mert itt rengeteget kell tanulnom) Ja és azt még le írom, hogy az igazi apam magyarba. A válaszokat, előre is koszonom!2021. dec. 17. 22:11
11/11 anonim válasza:
A kérdésed az, hogy miért csinálja ezt annyi év után. Mi honnan tudjuk, őszintén? Nem ismerjük apádat. Te sem ismered lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!