Freddie Mercury hivatalosan Freddie volt?
Figyelt kérdés
Hivatalosan, azaz pl. az igazolványaiban Freddie, vagy Frederick, vagy milyen Mercury volt? Kérlek, lehetőleg linkeljetek forrást! Köszönöm!2021. dec. 15. 19:36
1/9 anonim válasza:
Sajnos nincs forrásom,de igen,Freddie volt
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :)
Tehát a Freddie nem csak a becézett formája?
2021. dec. 15. 19:39
3/9 anonim válasza:
Lehet,hogy ügye mielőtt megváltoztatta(hivatalosan),az elott valami becenévként jött,esetleg valami névből,vagy valahonnan:)
De utána nézek,van e valami jo cikk a nevéről
4/9 A kérdező kommentje:
Már a bentlakásosban Freddie-nek hívták. Ha jól tudom, valamikor '70-körül lett Farrokh Bulsarából Freddie Bulsara, majd (ebben már majdnem teljesen biztos vagyok) '73-ban Freddie Mercury hivatalosan is. Csak hogy a Freddie név nemcsak, hogy szerepel, de hogy így is-e, abban nem voltam biztos.
2021. dec. 15. 19:48
5/9 anonim válasza:
Nem, az eredeti neve Farrokh Bulsara volt.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem születéskori, hanem HIVATALOS.
2021. dec. 15. 23:30
7/9 A kérdező kommentje:
Mármint hogy az volt a kérdésem. Amit te nem olvastál el. :(
2021. dec. 15. 23:30
8/9 anonim válasza:
Hivatalosan Freddie Mercury volt. Az egyik róla szóló dokumentum filmben elmondta, hogy kérvényezte, és így lett hivatalos a névváltoztatása.
9/9 anonim válasza:
Van az a Bohém rapszódiás film; abban otthon volt a családjával, mikor hoztak egy levelet Freddie Mercurynak; és akkor így a családtag, aki átvette/behozta a postát, meglepődött, és akkor mondta a Freddie, hogy az ő; és akkor valamelyik családtag mondta, hogy de csak művésznév; és akkor erre mondta a Freddie, hogy nem, már felvette hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!