Sameday futár emag?
#12 Válassz egy neked tetszőt:
12/hol nem teljesítette az átvétel feltételeit?
A futárszolgálat késve jelentette be a csomag átvételi idejét. Ezt korrekten a lerendelés időpontjában tudatni kell, és időt hagyni a csomagautomatában-mert ezért választod ezt az opciót és nem a futárszolgálatot-hogy rugalmasan át tudd venni a rendelésed, nem mindent eldobva rohanni, mikor végre beteszik egyszercsak….
Nekem 24 órát sem hagytak, az átvételre, szombaton! Szombaton jott sms h megjott a csomag-de sunyi módon csak emailben jelezték, hogy másnap 23 oraig vehető át!
Mivel nem voltam netközelben, és programom is volt-az érkezéséről, előző nap nem tájékoztattak, úgy voktam hogy majd hétfőn átveszem!
Erre vasárnap küldik az smst immar időpont megjelöléssel, hogy ma estig vegyem ki a csomagot….
Nem erre fizettem! Úgyhogy jeleztem is a fogyasztóvédelem irányában, mert a csomagot elvitték, a pénzem pedig a mai napig nem utalták vissza!
Nyilván mindig az ügyfél a kretén, neki rohannia kell azonnal ha nagy kegyeses megérkezik…ezek melyik üzletszabályzatban vannak megjelölve? Mert rendeléskor sehol nem volt, kisbetűs részen sem hogy átvenni ezér azér amazért csak 24 orad van hetvegen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!